Ana SayfaÜnlülerHadise Göğüs Ucu İle Gündem Oldu

İlgili Postlar

Hadise Göğüs Ucu İle Gündem Oldu

Sosyal medyada aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla yüz binlerce toplayan Hadise, son paylaşımı ile hayranları tarafından göğüs ucunun gözüktüğü konusunda uyarıldı. Bazı hayranlarının tepkisi çeken Hadise göğüs ucu ile gündem oldu.

Hadise Instagram: instagram.com/hadise/

Hadise Tepki Çekmeye Devam Ediyor

Hadise Sütyensiz Paylaşımı
Hadise Sütyensiz Paylaşımı

O Ses Türkiye’nin en sevilen jüri üyelerinden biri olan Hadise, aktif kullandığı sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı paylaşımlarla çok konuşulmaya devam ediyor. Yakın zamanda yatağında sütyensiz olarak paylaştığı yatak pozu sonrasında takipçileri tarafından eleştirilerin hedefi olan başarılı şarkıcı Hadise, son paylaşımı ile göğüs ucu skandalı yarattı.

Hadise Bornuzlu Paylaşımı İle Şaşırttı!

Instagram’da fotoğraflarını yoruma kapalı olarak yayınlamayı tercih eden Hadise, paylaşımları sonrası kısa süre içerisinde magazin ve hayran sayfalarında yorumlanmaya devam ediyor. Bugün paylaştığı fotoğrafta herkese mutlu haftalar dilerken tercih ettiği fotoğrafta Hadise oldukça cesur olan kıyafetindeki göğüs ucu detayını fark etmedi.

Hadise’nin Akıllara Zarar Dekolteli Paylaşımı!

“Göğüs ucun görünüyor” Eleştirisi

Paylaştığı cesur kıyafetli fotoğrafla tekrar gündeme gelmeyi başaran Hadise, kısa süre içerisinde yine 200 binden fazla yakın beğeni aldı. Ünlü şarkıcının detayları atlamayan dikkatli takipçileri, Hadise’nin göğüs ucunun göründüğünü ve bu paylaşımı hemen kaldırması gerektiği konusunda gündem oluşturdu. Sıkı bir takipçisi, “Göğüs görünüyor hiç mi farkına varmadın?” yorumunu yaparken, bir başka takipçisi ise şu ifadelerde bulundu:

Hadise Göğüs Ucu Detayı
Hadise Göğüs Ucu Detayı

Hadise Kimdir?

Şu Kadınlardan Bıktım Artık

“Ben bir kadın olarak şu kadınlardan bıktım artık. İki tane göğsünüzle bir tane poponuz olmasa acaba nice olacaktı haliniz? Etinize doyduk, hatta kustuk. Artık yeter!”
Takipçilerinden gelen yoğun tepkiler sonrasında fotoğrafı silmesi beklenirken bazı takipçilerinden gelen yapılan kötü yorumlara tepkiler de geldi ve Hadise’ye destek verildi. Hadise‘nin sıkı hayranları, ünlü şarkıcıya olan sevgilerini yorumlarda paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler