Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Hande Suna'yı Tehdit Ederken Kayra...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Hande Suna’yı Tehdit Ederken Kayra Duyuyor!

Star Tv’nin yeni aile dizisi Benim Tatlı Yalanım 5. yeni bölümüyle 11 temmuzda ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serkan, Aylin’in aslında Suna olduğunu öğreniyor. Nejat’a aşık olan Hande ise Aylin’in Aylin olmadığı ve bir gün Kayra’yı bırakıp gideceğine inanıyor. Ama Hande’nin tahminlerinin aksine Nejat’la Suna birbirlerine yakınlaşmaya başlayacak. Benim Tatlı Yalanım 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Hande Suna’yı tehdit ederken Kayra duyuyor.

Perşembe Dizileri 2019

Hande Suna’yı Tehdit Ederken Kayra Duyuyor!

Dizinin yeni fragmanında; Serkan, Aylin’in Suna olduğunu öğreniyor ama kimseye bir şey söyleyemiyor. Hande’nin birden kendisine ‘Aylin’in Aylin olmadığı aklına geldi mi?’ sorusuyla irkiliyor ve Nejat’ın yanına gidip kendisinden sakladığı Aylin’le ilgili bir sırrı olup olmadığını soruyor. Nejat, artık Suna’ya hayranlıkla bakmaya başlıyor. Hande, Suna’ya Kayra’ya sırrını söylemekle tehdit ediyor. Afrika’ya hiç gitmediğini bir gün yine onları terk edip gideceğinden bahsederken, tüm konuşmaları Kayra duyuyor. Nejat’la Suna, bir sabah birbirlerine sarılmış bir vaziyette uyanıyorlar.

İşte Benim Tatlı Yalanım 5. bölüm fragmanı…

 

BENİM TATLI YALANIM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Şevket, oğlunun aldığı kaparoyu Nejat’a iade etmek için şirketine gidiyor. Nejat, onunla dışarıda konuşmak istiyor ve ikili uzun uzun konuşuyor. Nejat, Şevket’e kızına yanlış bir şey yapmayacağını söylüyor. Suna geldi geleli kızındaki değişimleri anlatan Nejat’ın samimiyetine inanan Şevket, kızının onunla çalışmasını onaylıyor.

Kayra’nın okulunda anne kız dans etkinliğinde giyecekleri kıyafetleri Hayri, Saniye’ye diktirir. Saniye’nin haberi olmadan kıyafetleri alan Şevfet, Nejat’ın evine Kayra’yı görmeye gider. İkili Kayra’nın Suna’ya anne demesinden korktukları için onun olmadığını söylerler. Şevket tam gidecekken Kayra gelir. Suna, Kayra’nın yanına gider ve tıp diyerek onun konuşmamasını saylar. Hande, Aylin ile Nejat’ın birlikte okudukları okula gidip okul yıllığını alır. Orada Aylin’in fotoğrafını bulamaz ama Aylin’in, boynunda N şeklinde dövme olduğunu öğrenir.

Burcu, Hande’den önce Suna’nın yanına giderek boynuna N harfi çizer. Hande, Suna’ya Aylin olmadığını söyler ve dövmesini görmek ister. Suna gösterince çok şaşırır. Nejat ile Suna’nın aralarında geçen tatsız konuşmadan sonra Suna Nejat’dan özür diler. Nejat ilk defa Suna’ya,  Aylin’in kendisini nasıl terk ettiğini anlatır.

 Benim Tatlı Yalanım 5. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna İle Nejat Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler