Ana SayfaDizilerGülperi ve Avlu Dizilerinin İki Oyuncusu Yeni Dizide Bir Araya Gelecek!

İlgili Postlar

Gülperi ve Avlu Dizilerinin İki Oyuncusu Yeni Dizide Bir Araya Gelecek!

Show Tv ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan MF yapım imzalı yeni dizisi Aşk Ağlatır’ın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Yurt dışında çok beğenilen, Japon yapımı bir diziden uyarlanacak olan dizinin Show Tv’nin yeni dizisinin Deniz Can Aktaş’ın dizide oymayacağı belli olmuştu. Deniz Can Aktaş’ın partnerini oynayacak isim belli oldu. Çok ses getireceği tahmin edilen dizinin iki oyuncusu da en çok reyting getiren iki dizide oynamış sevilen oyuncular bir araya gelecek. Gülperi ve Avlu dizilerinin iki oyuncusu yeni dizide bir araya gelecek.

Deniz Can Aktaş Kimdir?

Gülperi ve Avlu dizilerinin iki oyuncusu bir araya gelecek!

Show Tv ekranlarının yeni sezonda yayınlanacak çekimlerine başlanmasına az bir zaman kalan yeni dizisi, ‘Aşk Ağlatır’ dizisinde Deniz Can Aktaş’dan sonra dizide, Aktaş’ın partneri olacak oyuncunun Hafsanur Sancaktutan olduğu netleşti. Hafsanur Sancaktutan’ı, Gülperi dizisinde Fidan karakterini başarıyla canlandırmıştı. Gülperi dizisinde, sevmediği bir insanla zorla küçük yaşta evlendirilmiş bir kızı canlandırmıştı.

Deniz Can Aktaş ise, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Seçkin karakteri ile kariyerine başlamış , daha sonra Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Burak karakterini canlandırmış, Neredesin Birader dizisinde Ali karakterini canlandırmıştı. Yakışıklı oyuncu son olarak da Avlu dizisinde Alp Öztürk karakteri ile ekrana gelmişti. Kısa süre reyting rekortmeni Çukur dizisinde de oynayan oyuncu Show Tv’nin iddialı yeni dizisinde başrol oynayacak.

ÜNLÜ JAPON DİZİSİNDEN UYARLANACAK!

Ünlü Japon dizisi, Love That Makes You Cry isimli diziden uyarlanacak ve Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizi, kırsal bir kesimden büyük bir şehre taşınan bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor. MF yapımın üstlendiği yeni dizi Aşk Ağlatır, şimdiden büyük izleyici kitlesi yakalayacak gibi görünüyor.

 Avlu’dan Çukur’a Bomba Transfer!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler