Ana SayfaDedikoduAvlu'dan Çukur'a Bomba Transfer!

İlgili Postlar

Avlu’dan Çukur’a Bomba Transfer!

Avlu’nun son bölümünde kızının intikamını almak için hapishaneden kaçan Deniz, kızının katili yani Kudret’in oğlu Alp’i öldürüyor. Alp’in ölümü medyada büyük bir tepkiye neden oldu. Avlu izleyicilerinin çoğu Deniz’in Alp’i öldürmesini istese de Alp öldükten sonra karakterin diziden çıkmasını da istemedi.

Alp, yansıttığı psikopat halleri ile karakteri izleyicisine oldukça benimsetmiş  görünüyor. Peki Avlu’da Alp’in ölmesi ile Alp karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş sevilen başka bir dizinin kadrosuna dahil oldu. Peki hangi diziye transfer oldu?

Deniz Can Aktaş Kimdir?

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Deniz Can Aktaş Çukur’da!

Son dönemde oyuncu kadrosuna aldığı isimler ile de dikkatleri üzerine çeken Çukur dizisine bir ünlü isim daha katılıyor.

Avlu dizisinde Alp karakterine hayat veren Deniz Can Aktaş, 22. bölümde Demet Evgar’ın hayat verdiği Deniz karakteri tarafından kızının intikamını almak amacıyla öldürülmesi sonucu diziden çıkmıştı. Deniz Can Aktaş ara vermeden Çukur dizisine transfer oldu!

Deniz Can Aktaş, Çukur dizisinde Selim ve Ayşe karakterlerinin hapisten yeni çıkan oğulları, Akın isminde bir karaktere hayat verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler