Ana SayfaDedikoduNehir Erdoğan Yeni Dizide Başrolü Paylaşacağı İki Süpriz İsim Gündemde!

İlgili Postlar

Nehir Erdoğan Yeni Dizide Başrolü Paylaşacağı İki Süpriz İsim Gündemde!

Yapım şirketleri yeni sezonda yayınlanacak diziler için kolları sıvadı. Her gün beklenen yeni bir dizi haberiyle karşılaşıyoruz. Nehir Erdoğan, geçtiğimiz sezon İkizler Memocan’la ekranlara gelmişti. Önümüzdeki sezonda, Üs yapım şirketinin üstlendiği, ‘Bir Doğu Masalı’ isimli dizede başrol oyuncusu olarak Nehir Erdoğan’la anlaştığı duyulmuştu. Nehir Erdoğan’ın dizide oynayacağı kesinleşti. Ama diğer başrol oyuncuları için görüşmelere devam ediliyor. Konuşulan isimler arasında usta oyuncular da var. Nehir Erdoğan yeni dizide başrolü paylaşacağı iki süpriz isim gündemde.

Nehir Erdoğan Kimdir?

Nehir Erdoğan Yeni Dizide Başrolü Paylaşacağı İki Süpriz İsim!

Yeni sezonda yayınlanacak yeni dizilerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Henüz yayınlanacağı kanal belli olmayan yeni dizi, Bir Doğu Masalı isimli diziyle ilgili çalışmalar başladı. Üs Yapım’ şirketinin üstlendiği yeni dizide, Nehir Erdoğan’ın başrolünde oynayacağı kesinleşti. Yeni dizide başrol oynayacak diğer oyuncular için ise görüşmeler sürüyor. Kanalı belli olmayan, Bir Doğu Masalı’ isimli yeni dizi projesinde süpriz iki ünlü oyuncuya daha teklif gittiği öğrenildi.

DİZİDE USTA OYUNCULARA TEKLİF SUNULDU!

Uğur Yücel kimdir?

Birsen Altuntaş’ın dizi ile ilgili sosyal medya hesabından yayınladığı bilgiye göre, teklif giden oyuncular arasında, Uğur Yücel ile Kutsi’ye teklif gittiği belirtiliyor. Bir Doğu Masalı ismi düşünülen dizinin çekimleri Antep’de yapılacak. Dizide Halil karakterini canlandırması için Kutsi’ye teklif götürüldü. Kutsi, en son Fox Tv ekranlarında büyük bir beğeni ile izlenen, Kalbimdeki Deniz’de rol almıştı. Usta oyuncu Uğur Yücel ise en son Yüzleşme dizisinde oymamıştı. Yüzleşme dizisi çok beğenilmişti ama dizinin talihsizliği ise yayınlanma gününün rakip kanalda reytingleri yüksek bir diziyle çakışması oldu. Uğur Yücel, yeni dizi teklifini kabul ederse dizide oynayacağı rol için henüz bir açıklama yapılmadı.

Kutsi kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler