Ana SayfaDizilerErkenci Kuş Final Yapsa Bile İkili için Başka Bir Proje Düşünülüyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş Final Yapsa Bile İkili için Başka Bir Proje Düşünülüyor!

Star Tv ekranlarının geçen yıl yaz sezonundan beri aralıksız ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisinin son dönemde reytinglerinin düşme endişesi yaşanmaya başladı. En son dizinin senaristi değiştirildi. Can Yaman’ın Ocak ayında askere gideceği için dizinin o zamana kadar devam edeceği haberleri duyuldu. Reytingleri iyice düşen dizinin başrol oyuncuları Can Yaman ile Demet Özdemir’in büyük bir hayran kitlesi olduğu için yapım şirketleri yeni çareler aramaya başladı. Erkenci Kuş final yapma bile ikili için başka bir proje düşünülüyor.

Erkenci Kuş 47. Bölüm Fragmanı Geldi! Sanem İle Can Barışıyorlar!

İkili için Başka Bir Proje Düşünülüyor!

Star Tv ekranlarında geçen sezon cumartesi günleri yayınlanan ancak, yaz döneminde salı akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin, başka kanalda yayınlanan dizi ile çakışıp, o dizinin daha çok izlenmesiyle Erkenci Kuş dizisinin reytingleri düştü. Dizi haftalardır reytinglerinin düşmesi ile sıkıntıya girdi. Geçen yaza damgasını vuran dizi ara vermeden kış sezonunda da devam etme kararı almıştı. Ama senaristler artık konu bulamamaya başladı. Sevilen ikili evlenme kararı aldı. Evlenemediler ayrılma kararı aldılar konu uzadı gitti.

Dizinin fanatiği yok artık. Can Yaman ile Demet Özdemir hayranları var. İzleyiciler bu ikiliyi birlikte görmek istiyorlar. İkilinin ciddi bir hayran kitlesi olduğu için reytinglerin düşük olduğunun farkında olan oyunculardan Can Yaman, bir açıklama yaparak ocak ayında askere gideceğini ve o tarihe kadar dizinin aralıksız olarak devam edeceğini açıklamıştı.

GOLD FİLM İKİ YENİ DİZİ İÇİN HAZIRLANIYOR!

Reytingler bundan sonra ne olur Erkenci Kuş dizisi devam eder mi bilinmiyor. Ancak Can Yaman ve Demet Özdemir için Gold Film uzun süreli plan yapmak için kolları sıvadı. Medyatava yazarlarından Birsen Altuntaş’ın, twitter hesabından yaptığı paylaşımla bu planlar ile ilgili bilgiler paylaştı. Gold Film’in, Can Yaman ile Demet Özdemir için yeni bir dizi bir projesi yapması mümkün görünüyor. Erkenci Kuş final yapsa dahi büyük hayran kitlesi olan ikilinin yeni bir projede yer alacağı sinyalleri geldi.

 

 Can Yaman ve Demet Özdemir’den Kafaları Karıştıran Aşk Paylaşımı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler