Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 5. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna İle Nejat Yakınlaşmaya...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 5. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna İle Nejat Yakınlaşmaya Başlıyor!

Star Tv ekranlarının yeni aile dizisi Benim Tatlı Yalanım 4. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Suna, babasından izinsiz Nejat’ın yanında çalıştığı Şevket beyin eve gelmesiyle ortaya çıkıyor. Nejat, Suna’nın kızına bakıcılık yaptığını söyleyerek onu kurtarıyor. Hande, Aylin’i araştırmaya devam ediyor. Serkan, Aylin’in aslında Suna olduğunu öğreniyor. Nejat, ilk defa Suna’ya Aylin’i anlatıyor. İkili arasında duygusal anlar yaşanıyor. Suna ile Nejat yakınlaşmaya başlıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna İle Nejat Yakınlaşmaya Başlıyor!

Benim Tatlı Yalanım 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Nejat, Suna’nın Kayra ile veda konuşmasından çok etkileniyor ve Suna’nın da fırsatçı birisi olmadığını anlayarak onun arkasından sesleniyor. Suna, karşısında duran babasını görünce çok şaşırıyor. Nejat, Suna’yı kurtarıyor. Ama Suna, babasıyla ters düşüyor. Şevket bey kızının kendisine işi konusunda yalan söylediğini için onu affetmiyor.

BENİM TATLI YALANIM 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şevket bey, oğlunun aldığı kaparoyu Nejat’a iade etmek için şirketine gidiyor ve kahvehanesinin kiralık olmadığını söylüyor. Nejat, onu dışarıda konuşmak için ikna ediyor ve ikili uzun uzun konuşuyor. Nejat, Şevket beyi kızına yanlış bir şey yapmayacağı konusunda ikna ediyor. Suna geldi geleli kızındaki değişimleri anlatan Nejat’ın samimiyetine inanan Şevket bey kızının onunla çalışmasına izin veriyor.

Kayra’nın okulunda anne kız dans etkinliği olur. O gün için Suna’nın ve Kayra’nın aynı kıyafeti giymeleri gerekir. Bu görev Hayri’ye aittir. Hayri, Saniye’den çok etkilenmiştir ve soluğu onun yanında alır. Beraber kumaş alırlar dikme işini de Saniye üstlenir. Saniye’nin diktiği elbiseleri Şevket alır Nejat’ın evine gider. Hemde Kayra ile tanışmak ister. Şevket’i gören Suna ile Nejat Kayra’nın onun yanında Suna’ya anne demesinden korkar.

Şevket’e evi gezdirdikten sonra, tam gidecekken Kayra gelir. Suna, Kayra’nın yanına gidip tıp der. O oyunu bilen Kayra hiç konuşmaz. İkili bu durumu da kurtarırlar. Gösteri günü gelir. Hande, Aylin ile Nejat’ın birlikte okudukları okula gidip okul yıllığını ele geçirir. Orada Aylin’in fotoğrafını bulamaz ama boynunda N şeklinde dövme olduğunu öğrenir.

Bunu öğrenen Burcu, Hande’den önce Suna’yı bulur ve boynuna N harfi çizer. Hande, Suna’nın karşısına çıkıp ona Aylin olmadığını söyler ve dövmesini görmek ister. Suna gösterince de şaşırır. Nejat ile Suna’nın aralarında geçen tatsız konuşmadan sonra Suna Nejat’dan özür diler ve ona Aylin’in kendisini nasıl terk ettiğini anlatır. Daha önce kimseye bunu anlatmayan Nejat’la Suna yakınlaşmaya başlar.

 Benim Tatlı Yalanım 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Suna’nın Aylin Olmadığı Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler