Ana SayfaDedikoduHayko Cepkin '5 bin 200' Kez Aranma Davasını Kazandı!

İlgili Postlar

Hayko Cepkin ‘5 bin 200’ Kez Aranma Davasını Kazandı!

Hayko Cepkin ‘5 bin 200’ Kez Aranma Davasını Kazandı!

Ünlü rockçı Hayko Cepkin, kendisini 5 bin 200 kez arayan hayranına karşı açtığı davayı kazandı. “Aramaları hatırlamıyorum.” diyen hayranı ise en üst sınırdan ceza aldı.

Türkiye önde gelen rockçılarından Hayko Cepkin, 2015 yılında 3 ay boyunca 2 ayrı numaradan sürekli aranarak rahatsız edildiğini belirtmiş ve bunun üzerine avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Bu durum üzerine savcılık Telekomünikasyon İletişim Başkanlığından rapor talep etmiş ve raporda 34 yaşındaki Helen Y.’nin Hayko’yu tam 5 bin 200 defa aradığı tespit edilmişti.

Bunun üzerine Helen Y. hakkında dava açıldı ve suçun uzlaşma kapsamında olması sebebiyle de dava dosyası Uzlaşma Bürosu’na gönderildi. Ancak ünlü rockçı hayranıyla uzlaşmayı reddetmişti.

Üst Sınırdan Ceza

2015’ten bu yana dört yıldır süren davanın son duruşması İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Hayko Cepkin’in avukatı Deniz Abay,”Davranış olağanüstü, sıra dışı. 5 bin 200 arama var” diyerek sanığın cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme arama zaman ve kayıtlarının TİB kayıt dökümleriyle doğrulandığı, sanığın aramaları red ve inkar etmediğini, yerli yersiz ve zamansız binleri aşan bu aramaların şikayetçi de rahatsızlık oluşturduğunun kuşkusuz olduğunu belirtti.

Hakim,sanık Helen Y.’yi “Kişilerin huzur ve sükununu bozmak” suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanığın cezasında indirime gitmeyen hakim sanığın daha önce kasıtlı bir suçu olmadığını belirterek hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler