Ana SayfaÜnlülerEmre Aşık'tan Şiddet Açıklamaları!

İlgili Postlar

Emre Aşık’tan Şiddet Açıklamaları!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta eski futbolcu Emre Aşık, boşandığı eşi Yağmur Sarnıç’ın çocuklarının şiddet gördüğünü açıklamıştı. Bunun üzerine ise Yağmur Sarnıç’tan ilginç iddialar gündeme geldi. Şiddet olayının bakıcıdan kaynaklandığını söyleyen Sarnıç, evliliklerinde Emre Aşık’ın da çocuklarına şiddet uyguladığını dile getirmişti. İddialar karşısında Emre Aşık’tan şiddet açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

“Her An Yanlarında Olamam”

Yaşanan şiddet iddialarından sonra Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç’tan herkesi şaşkına çeviren açıklamalar geldi. Çocukların yaşadığı şiddet olayının yanında olmadığını, parkta bakıcılarıyla birlikteyken başlarına geldiğini açıklayan Sarnıç kendisinin şiddet uyguladığı iddialarını reddederek savunma olarak her an çocukların yanında olup kontrol edemeyeceğini dile getirmişti.

Yağmur Sarnıç’tan Şiddet Şoku!

Yağmur Sarnıç Sinir Krizi Geçirdi…

Ortaya çıkan bu iddiadan ve yapılan açıklamalardan sonra Emre Aşık, mahkemeye başvurarak, çocuklarının velayetini almak adına dava açtı. Mahkemede çocuklarını da göremediğini açıklayan Emre Aşık, mahkeme kararıyla çocuklarının geçici olarak tam velayetini aldı. Bu durum karşısında ise Yağmur Sarnıç yaşadığı duygu yoğunluğundan dolayı sinir krizi geçirerek fenalaştı.

Emre Aşık’tan Şiddet Açıklamaları!

Emre Aşık konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Hukuki yolları denemesine rağmen çocuklarını göremediğini ve çocuklarının maruz kaldığı şiddetten dolayı da, pedagog eşliğinde hareket edip, hukuki yollara başvurarak çocuklarını almak durumunda kaldığını açıklayan Emre Aşık, durumun eski eşi tarafından bir showa dönüştürüldüğünü belirterek haftalardır kamuoyunda yer alan bu haberler karşısında özürlerini dile getirdi.

Emre Aşık Kimdir?

Emre Aşık'tan Şiddet Açıklamaları!
Emre Aşık’tan Şiddet Açıklamaları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler