Ana SayfaDedikoduYağmur Sarnıç'tan Şiddet Şoku!

İlgili Postlar

Yağmur Sarnıç’tan Şiddet Şoku!

Eski Milli Futolbcu Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç çekişmeli bir boşanma süreci yaşamıştı. İkili arasında yaşanan gerginlik son dönemlerde sık sık medyaya da yansımıştı. Emre Aşık yaşanan olaylar hakkında her zaman sessizliğini korumuştu ki, Yağmur Sarnıç’tan şiddet şoku ikilinin sevenlerinde sarsıcı bir etki yarattı.

6 Senelik Evlilik Bitti!

Bildiğiniz üzere 2012 senesinde eski futbolcu Emre Aşık, sevgilisi Yağmur Sarnıç’la dünya evine girmişti. Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, ilişkilerini olabildiğince gözlerden uzak tutsa da, Yağmur Sarnıç’ın bazı tutumları zaman zaman medyaya yansımış ve tepki çekmişti ki. Çift geçtiğimiz sene ayrılma kararı alarak mahkemeye başvurmuştu.

Ünlü futbolcu Emre aşık eşi yağmur aşık ile boşanıyorlar!

Çocuklara Bakıcı Mı Şiddet Uyguladı?

Geçtiğimiz aylarda Yağmur Sarnıç çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Bunun üzerine bu iddiaları kabul etmeyen Sarnıç, çocukların şiddet gördüğü zaman diliminde kendisinin evde çocukların parkta bakıcıyla olduğunu dile getirerek şiddet iddialarını reddetti.

Emre Aşık Eşi ile Birlikte Nasıl Dayak Yediğini Anlattı!

“Annem Beni Öldürür”

Yağmur Sarnıç’ın çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasını reddetmesinden sonra ise, Emre Aşık sosyal medyada bir video yayınladı.  Videoda kızlarının Emre Aşık’a “Annemin yanına gitme seni öldürür, anne bizi öldürür.” dediği anlar ise izleyenleri dehşete düşürdü.

Yağmur Sarnıç’tan Şiddet Şoku!

Yağmur Sarnıç’ın şiddet iddiasına bir ifade daha eklendi. Çocuklarının okul müdürü A.D, Elvin’in okulda altına kaçırmaya başladığını ve annesinin onu böyle görürse döveceğini söylediğini açıkladı. Bunun üzerine okul müdürünün Emre Aşık‘a ilgisi olduğu için böyle bir açıklama yaptığını söyleyen Yağmur Sarnıç, evlilikleri esnasında Emre Aşık’ın çocuklara şiddet uyguladığını ve şimdi okları kendisine yönelttiğini iddia etti. İkili hakkında çıkan şiddet iddialarında şiddeti hangi tarafın uyguladığı henüz gizemini korusa da, çocuklara uygulanan şiddet ve çocukların yaşadığı psikolojik süreç büyük tepki çekti.

Emre Aşık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler