Ana SayfaDizilerCanevim 6. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Ömer'e Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Canevim 6. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Ömer’e Restini Çekiyor!

Canevim 6. yeni bölümüyle 8 temmuz pazartesi günü Atv’de ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde; Taylan, Ömer’le Ceylan’ı ayırmanın sevincini yaşıyor. Ceylan’ın yaşadığı mahallede atölye açmak istiyor. Bunu duyan buna sevinirken Feryal hanım bu konuda oğluyla ters düşüyor. Feryal, oğluna bu kızdan ne istediğini sorduğunda ise Taylan, aşk istediğini söylüyor. Ömer, kendisinin masum olduğunu ispat etmeye çalışıyor. Ceylan ise Ömer’e restini çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan Ömer’e Restini Çekiyor!

Canevim 6. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Taylan’la Ceylan’ın yakınlaşmasını istemeyen Feryal, oğlunun Ceylan’ın çevresinde görmeye tahammül edemiyor. Taylan ise teyzesinden destek almaya devam ediyor. Müjgan, Elvan ablasına bu işe karışmamasını istiyor. Ama Elvan gerçekleri söylediğini yineliyor. Taylan, Ceylan’ın kendisine eşlik etmesini söylüyor. Gittikleri yerde Ömer’le karşılaşan Ceylan, onu dinlemeyip tersliyor.

İşte Canevim 6. bölüm 2. fragmanı…

 

CANEVİM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, kendisine yapılan bu iftirayı kimin neden yaptığını araştırmaya koyuluyor. Ama tüm kapılar üzerine kapanıyor ve kendini kimseye inandıramıyor. Ömer Kristina’yı alıp kliniğe götürüyor. Yılda Ceylan’ı görüyor ve ona gerçekleri ispatlayacağını söylüyor. Kristina 5 haftalık hamile olduğunu için test yapılamıyor. Babalık testi için biraz daha süre geçmesi gerektiğini öğrenen Ömer, bir daha yıkılıyor. Ceylan, işinin başına dönüyor ve orada misafirlerin önünde bayılıyor. Taylan, o gece Ceylan’ı göndermiyor.

Ceylan’ın hastalandığını ögrenen Ömer, Taylan’ın evine gidiyor. Taylan, Ömer’in başka bir kadını hamile bıraktığını yüzüne vurup aşağıladığında ikili bir birlerine girecekleri sırada Ceylan geliyor ve onları ayırıyor. Ömer’le konuşup ona bir daha karşısına çıkmamasını söylüyor. Feryal hanım Ceylan’ın eve gidip dinlenmesini istiyor. Ceylan, perişan halde eve gidince Elvan, bu işi ortaya çıkarmanın yolunu bildiğini söylüyor.

Ceylan’ı da alarak hacı annenin evinde gidip Kristina’nın karşısına çıkıyor. Eline bir bıçak alan Elvan, Kristina’nın boğazına dayıyor. Kristina onlara yalan söylediğini itiraf ediyor. Bu yalanı kimin söylemesini istediğini sorduklarında ise, hepsinin tanıdığı biri olduğunu söylüyor. Bunun bir tuzak olduğunu anlayan Elvan’la hacı anne rahatlıyor. Ceylan, Ömer’in masum olduğuna inanacak mı?

Canevim 6. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı! Ömer’le Taylan Karşı Karşıya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler