Ana SayfaDizilerCanevim 6. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı! Ömer'le Taylan Karşı Karşıya Geliyor!

İlgili Postlar

Canevim 6. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı! Ömer’le Taylan Karşı Karşıya Geliyor!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Canevim 5. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizi 6. yeni bölümü 8 temmuz pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ömer, o kızla arasında hiçbir şey olmadığı kimseye inandıramaz. Ceylan, duyduklarından sonra yıkıldı ama emin olmak için kızla konuşmaya gider. Ömer’le çekilmiş fotoğrafı görünce aralarında gerçekten bir şeyler olduğuna inanır. Taylan ise zaferinin sevincini yaşar. Canevim 6. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ömer’le Taylan karşı karşıya geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer’le Taylan Karşı Karşıya Geliyor!

Canevim 6. bölüm tanıtımında; Taylan’la Ömer, karşı karşıya geliyorlar. Taylan, Ömer’e Ceylan’ın daha fazla canını yakmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Ömer ise Ceylan’ın adını ağzına alamayacağını söylüyor. Taylan, Ceylan’ların mahallesinde atölye açmayı düşünüyor. Ceylan, seviniyor ama Taylan’ın annesi buna izin vermeyeceğini söylüyor. Ceylan, Ömer’e kendisini rahat bırakmasını söylüyor. Elvan, Ceylan’a gerçeğin her zaman görünen gibi olmadığını söylüyor. Taylan’ın ise annesine Ceylan’dan aşk istediğini söylemesi işlerin iyice karışacağının habercisi oluyor.

İşte Canevim 6. bölüm tanıtımı…

https://twitter.com/i/status/1145803744371728388

CANEVİM 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ömer, bu iftirayı kimin neden yaptığını araştırmaya koyuluyor. Ama tüm kapılar üzerine kapanıyor. Kızı alıp kliniğe götürüyor. Ceylan’ı da alıyor orada kendisinin masum olduğunu ortaya çıkartmak istiyor. Ama Kristina, beş haftalık hamile olduğu için babalık testi yapılamıyor. Ceylan, işinin başına geri dönüyor ve orada fenalık geçiriyor. Taylan, o gece Ceylan’ı evine göndermiyor.

Ceylan’ın hastalandığını duyan Ömer, Taylan’ın evine gidiyor. Taylan, Ömer’in başka bir kadını hamile bıraktığını yüzüne vuruyor ve tam yumruklaşmaya başlayacakları sırada Ceylan geliyor. Ömer’le konuşup onu kovmaktan beter ediyor. Feryal hanım Ceylan’ı dinlenmesi için eve gönderiyor. Ceylan, perişan halde eve gelince Elvan, bu işi ortaya çıkarmanın yolunun ne olduğunu bildiğini söylüyor.

Ceylan’ı da alarak hacı annenin evinde olan Kristina’nın karşısına çıkıyor. Eline bir bıçak alıp Kristina’nın boğazına dayıyor. Kristina yalan söylediğini itiraf ediyor. Bu yalanı kimin söylemesini istediğini sorduklarında, hepsinin tanıdığı biri olduğunu söylüyor. Kristina, kendisine bu iftirayı yapmasını isteyenin kim olduğunu söyleyecek?

Canevim 5. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan’ın Dünyası Başına Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler