Ana SayfaDedikoduZalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'den Olay Poz!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’den Olay Poz!

Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’den Olay Poz! Herkes çıplak sandı! Zalim İstanbul’un Ceren’inden olay yatak pozu!

Yayınlandığı ilk günden beri cesur sahneleriyle gündem konusu olan Zalim İstanbul dizisi yine unutulmaz bir sezon finali ile tatile girdi. Dizide Ceren Yılmaz karakterine hayat veren seksi oyuncu Bahar Şahin verdiği yatak pozu ile olay oldu. Seksi oyuncunun takipçileri ikiye bölündü.

Kanal D’de yayımlanan Zalim İstanbul dizisi yayınlandığı ilk bölümden beri büyük ses getirmeyi başardı. Reytinglerde Kanal D’nin yüzünü güldüren dizinin kadrosu oldukça güçlü isimlerden oluşuyor.

Takipçileri İkiye Bölündü!

Sezon finalinin ardından yeni sezon için geri sayıma başlayan Zalim İstanbul’un diziyle yıldızı parlayan genç ve başarılı oyuncusu Bahar Şahin’in sosyal medya hesabı üzerinden o pozu paylaşınca takipçileri ikiye bölündü.

Dizinin entrikacı karakteri Ceren Yılmaz’a hayat veren Bahar Şahin’in Instagram’da paylaştığı yatak pozunu takipçileri çıplak sanınca yorum yağmuruna tuttu.

Kısa süre içerisinde yüzlerce yorum alan yatak pozunda Şahin’in çıplak olduğu sanıldı. Fakat daha sonra dikkatli takipçiler tarafından bu pozun diziden bir kare olduğu ortaya çıktı.

Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin'den Olay Poz!
Zalim İstanbul’un Ceren’i Bahar Şahin’den Olay Poz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler