Ana SayfaDizilerSurvivor 2019 Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 2019 Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesi bu gece sona erdi. Dün yapılan canlı yayında Yunanistan şampiyonu belli oldu ve 2019 Yunanistan Şampiyonu Katarina Dalaka oldu. Bodrumdan yapılan canlı yayında nefesler tutuldu ve Türk halkının verdiği SMS oyları ile 00:00 saatine kadar yapılan oylamada bu senenin şampiyonluğunu hak eden yarışmacısı kim oldu? Seda mı Yusuf mu?. Survivor 2019 Türkiye Şampiyonu belli oldu.

Survivor 2019 Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

Bodrum’da iki gündür canlı yayın yapan Tv 8 ailesi Survivor’un tüm yarışmacıları ve aileleri canlı yayında şampiyonun kim olacağını büyük bir heyecanla beklediler. Saat 00:00 itibariyle sonuçlar geldi ve bu senenin şampiyonluğu hak eden yarışmacı SMS oyları ile  belli oldu. Türk halkının verdiği oylarla belirlenen iki yarışmacıdan Yusuf şampiyonluğu aldı. 2019 Türkiye şampiyonu Yusuf oldu.

Yusuf Karakaya Kimdir?

SURVİVOR 2019 TÜRKİYE ŞAMPİYONU YUSUF OLDU!

Survivor 2019 Türkiye Şampiyonu Belli Oldu

SURVİVOR FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Bodrum’dan canlı yayın yapıldı. Canlı yayına 2019 tüm yarışmacıları ve aileleri katıldı. Canlı yayın sırasında Acun Ilıcalı, iki finalistin aileleriyle konuşurken sıra Yusuf’un ailesine geldi. Yusuf’un annesi Zinnet hanım konuşurken birden fenalaştı ve bir süre canlı yayına ara verilmek zorunda kalındı. Tekrar canlı yayına bağlanan Acun Ilıcalı, Zinnet hanımın tansiyonunun düştüğünü, ufak bir fenalık geçirdiğini ve doktorların kontrolü altında olduğunu söyledi.

Yusuf, o anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. Her defasında ailesine ve annesine olan bağlılığını dile getiren Yusuf, annesinin verdiği başörtüsünü koluna bağladığını onu hiç çıkartmadığını ve onun kendisine uğur getirdiğini söyledi. Elazığ’da çiftçilik yapan bir ailenin çocuğu olan Yusuf, 14 yaşından beri profesyonel olarak Kickboks-Muay Thai sporu ile uğraşıyor. Yurt dışında da yarışarak ülkemize bir çok madalyayla dönmüştür.

Acun, Survivor 2019 Türkiye şampiyonunun Yusuf olduğunu açıkladıktan sonra, Seda gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisinin de çok emek verdiğini ama Yusuf’un hakkettiğini söyleyerek arkadaşını tebrik etti. Yusuf ise annesinin verdiği yazmayı kolundan çıkartıp, hak ettiği kupanın üzerine bağlayıp havaya kaldırdı. Kendisine destek veren her keze teşekkür etti.

Acun Ilıcalı, yarın akşam  Tv 8’de şampiyonluk programı olacağını duyurdu.

Survivor Finalde Oylanacak İki Türk Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler