Ana SayfaDizilerSurvivor Finalde Oylanacak İki Türk Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor Finalde Oylanacak İki Türk Yarışmacı Belli Oldu!

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan mücadelesinde son bölümde yarı finale kalan iki yarışmacı SMS oyları ile belirlendi. Yunanistan takımından ise dün akşamki yarı finale kalan 4 yarışmacıdan ikisi elendi ve diğer iki adaydan biri elenerek Yunanistan’ın bu seneki şampiyonu belli oldu. Survivor’ın Türk şampiyonu ise bu akşam yapılacak Sms oylamasında belli olacak. Survivor finalde oylanacak iki Türk yarışmacı belirlendi.

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor Finalde Oylanacak İki Türk Yarışmacı!

Survivor’dun dün ki bölümünde yarı 4 yarışmacı belirlendi. Seda, Yusuf, Okay ve Emre olarak belirlenen yarışmacılardan ikisi son bölümde SMS oyları ile elendi. En az oy alan iki aday elenerek geriye kalan iki Türk yarışmacı Survivor’un bu akşamki son bölümünde yine halkın atacağı SMS oyları ile bir yarışmacı daha elenecek ve bu seneki Survivor şampiyonu belli olacak.

SURVİVOR 2019’DA SON İKİYE KALAN İSİMLER SEDA VE YUSUF OLDU!

YUNAN TAKIMINDA KİM ŞAMPİYON OLDU?

Yunan takımından 4 yarışmacıdan ikisi elendi ve iki yarışmacı Dalaka ve Dimitra arasında Yunanistan’da SMS oylaması yapıldı. Bodrum’da yapılan canlı yayında Dimitra elendi ve Survivor Yunanistan takımının şampiyonu KATERİNA DALAKA oldu. Geçen seneki Survivor yarışmasına katılan Dalaka, şampiyonluğu kıl payı kaybetmişti. Bu seneki Survivor’da şampiyonluğu yakaladı.

TÜRKİYE SURVİVOR ŞAMPİYONU YUSUF MU SEDA MI OLACAK?

Bu akşam yine Bodrum’dan yapılacak canlı yayında iki yarışmacıdan biri elenecek ve Survivor 2019 Türkiye şampiyonu belli olacak. Survivor’un son bölümünde yarı finale kalan 4 Türk yarışmacı tek tek aileleriyle görüştü ve duygusal anlar yaşandı. Yaklaşık beş buçuk aydır Dominik’de olan yarışmacılar aileleriyle görüştükten sonra canlı yayının yapılacağı otele döndüler.

Seda, Okay, Emre ve Yusuf arasında yapılan SMS oylarında ilk elenen Emre oldu. Daha sonra kalan üç yarışmacıya Acun tek tek söz verdi. Yarışmacılar, hepsi şampiyon olmak amacıyla orada olduklarından heyecan çok yüksekti. Yusuf, eğer kazanırsa ailesine bir ev alacağını, daha sonra kendisine ihtiyacı olan bir kaç gence elini uzatacağını söyledi. Okay ise sporun kendisi için yaşam şekli olduğunu söyleyerek kazanmak istediğini söyledi. Seda’da çocuklarının gurur duyduğu bir anne olmayı istediğini söyledi. Okay, elendi ve Yusuf ile Seda son ikiye kaldı.

Survivor’da Finale Kalan Yarışmacılar Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler