Ana SayfaDizilerSurvivor'da Finale Kalan Yarışmacılar Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da Finale Kalan Yarışmacılar Belli Oldu!

Survivor 2019 Türkiye- Yunanistan mücadelesinde, yarışmacılar karışık olarak iki ayrı takıma bölünüp Siyah ve Beyaz olarak mücadele etmeye devam etmeye başladı. İki takım kaynaştı ve artık takım olarak mücadele vermeye başladılar. Türk takımından finale kalan dört yarışmacı belli oldu. Yunan takımından da dört yarışmacı finalist olarak belirlendi. Survivor’un finalistlerinin belirlenmesinden sonra büyük finalde neler olacak bilinmiyor. İki ayrı şampiyon mu yoksa tek bir şampiyon mu olacak merak ediliyor.. Survivor’da finale kalan yarışmacılar belli oldu!

2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor’da Finale Kalan Yarışmacılar Belli Oldu!

Survivor’un son bölümünde artık finalistler belli oldu. Dört Türk takımından finalist belirlendi, dört de Yunan takımından finalde yarışacak yarışmacı belirlendi. Aylardır verilen mücadelenin ardından kim kazanacak merak ediliyor. Türk takımından büyük finale gitmeye hak kazanan yarışmacılar belli oldu. Yunan takımından da dört finalist belirlendi ve Bodrum’da yapılacak büyük finalde kim kazanacak belli olacak.

İŞTE FİNALE KALAN 4 TÜRK YARIŞMACI!

Survivor 2019’da büyük finalde yarışmaya hak kazanan Türk yarışmacılar Seda, Emre, Yusuf ve Okay oldu. Aylardır kendilerini takip eden izleyiciler performansları ile değerlendirip başarılı yarışmacıları oyları ile büyük finale taşıdılar.

İŞTE FİNALE KALAN 4 YUNAN YARIŞMACI!

Survivor 2019′ adını yazdıran Yunan yarışmacılar Dalaka, Dimitra, Nikos ve Afroditi şampiyonluk için mücadele edecekler. Büyük günde kimler Survivor 2019’a adını yazdıracak?

Survivor’da Finale 4 Gün Kala Başarılı Yarışmacı Elendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler