Ana SayfaDizilerCanevim Dizisinin Ceylan'ının Göğüs Dekolteli Paylaşımı Olay Oldu!

İlgili Postlar

Canevim Dizisinin Ceylan’ının Göğüs Dekolteli Paylaşımı Olay Oldu!

Biran Damla Yılmaz’ı izleyiciler ilk olarak Kırgın Çiçekler isimli dizide Eylül karakteriyle tanıdı. Geçtiğimiz sezonda final yapan dizinin ardından Biran Damla Yılmaz, Canevim dizinde Ceylan karakteriyle ekranlara geldi. Atv ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı fotoğraf gündeme oturdu. Canevim dizisinin Ceylan’ının göğüs dekolteli paylaşımı olay oldu!

 Biran Damla Yılmaz kimdir?

Canevim Dizisinin Ceylan’ının Göğüs Dekolteli Paylaşımı!

Ekranlara ilk olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül karakteriyle gelen oyuncu Biran Damla Yılmaz, Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde, kendi halinde bir ailenin fedakar kızı olarak ekranlara geldi. Televizyon izleyicileri bazen dizideki karaktere öyle bağlanıyorlar ki oyuncunun gündelik hayatında paylaştığı fotoğraflara tepki gösteriyorlar. Şimdi aynen de öyle oldu. Yılmaz’ın derin dekolteli fotoğrafına bir çok takipçisi tepki gösterdi. Oyuncu bazı takipçilerine sert çıktı.

YILMAZ, TAKİPÇİLERİNE ‘BAKMAYABİLİRSİN’ DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ!

Ekranlara Ceylan karakteriyle gelen oyuncunun derin dekoltesine takipçilerinden tepki geldi. Oyuncunun bir fotoğrafı olay oldu. Bir saat içinde 80 binin üzerinde beğeni alan paylaşıma farklı yorumlar da geldi. ‘Hiç beğenmedim, edep yahu edep’ yazan takipçisine oyucunun cevabı gecikmedi ve takipçisine, ‘bakmayabilirsin’ diyerek cevap verdiği görüldü.

Oyuncunun bazı takipçileri ise dizideki masum kızla özdeşleştirip, ‘Yuh, nerede dizideki o masum kız’ diyerek yorumlar yaptı. Oyuncunun bir çok hayranı ise doğum gününü kutladı.

İşte Biran Damla Yılmaz’ın o çok konuşulan paylaşımı…

Canevim Dizisinin Ceylan'ının Göğüs Dekolteli Paylaşımı

CANEVİM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylan, Ömer’e kendisini bırakmaması için ondan söz ister. Ömer, hemen nişan yapmak istediğini söyler. Ceylan’ı yeni aldığı eve götürüp her yeri mumlarla, güllerle dolu odada evlenme teklif eder. Annesinin hatıra yüzüğünü Ceylan’ın parmağına takarak bir birlerine hastalıkta, sağlıkta,varlıkta, yoklukta birlikte olacaklarına dair söz verirler.

Nişan günü, Elvan, odadan çıkmaz istemez ama Ceylan, ablasıyla konuşup onun nişan günü yanında olması için ikna etmeyi başarır. Tam nişan yüzükleri kesileceği sırada, Kristina, Ceylan’ın evinin kapısını çalıp karnında Ömer’in çocuğunu taşıdığını söyler. Ceylan, Kristina’nın sözleri karşısında donar kalır. Ömer’de, Kristina’yı görür ama ne  olduğunu anlayamaz.

Canevim 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Tufan’ın Hain Planı Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler