Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin Yeni Sezonundan Tiyolar Geldi!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yeni Sezonundan Tiyolar Geldi!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma ikinci sezonunu tamamlayarak sezon arası verdi. Entrikası bol dizinin ilginç gelişmelere de sahne oldu. Beklenmedik olayların olduğu dizi. sezon finalinde de yine bir süpriz yaparak kısa bir süre ekranlara veda etti. Diziyi devamlı takip eden izleyicilerin ise kafasında soru işaretleri kaldı. Dizinin sezon finalinde Halit fakir, Yıldız ise zengin bir kadın durumda idi. Yasak Elma dizisinin yeni sezonundan tiyolar geldi.

Pazartesi Dizileri 2019

Yasak Elma Dizisinin Yeni Sezonundan Tiyolar!

Zeynep ile Alihan evlendikten sonra hikayeleri kalmadı ve diziden bir şekilde çıkarılma kararı alınmıştı. Alihan ile Zeynep karakterlerinin diziden ayrılması açıklandı ama onlar dizide Amerika’ya gittiler. Eğer yapımcı oyuncularla tekrar anlaşırsa geri dönebileceklerini hissettirip açık kapı bıraktılar. Özellikle dizinin son bölümünde Zeynep’in, Yıldız’a kısa tatil gibi düşün belki geri döneriz demesi izleyicilere oyuncuların diziye geri döneceği yönünde düşünmesine neden oldu.

Sezon finalinde Ender’in öldürülmesi istendi ve 3 kişi şüpheli olarak vurgulandı. Yıldız, Yiğit ve Şahika Ender’i hangisi öldürmeye çalıştı.Hangisinin Ender’i öldürmeye çalıştığı kafaları meşgul ederken başka biri de ortaya çıkıp Ender’i öldürmeye çalışabilir. Dizinin yeni sezonunda yen bir karakterin adı ortaya çıktı. Leyla karakteri, diziye ne şekilde girecek o karakteri kim canlandıracak bilinmiyor. Ancak, kulislerde konuşulanlara göre Barış Kılıç’ın canlandırdığı Kaya karakteri ile Leyla arasında bir aşk yaşanacağı şeklinde iddialar dolaşıyor.

YILDIZ CEPHESİNDE NELER OLACAK?

Yıldız karakterinin önümüzdeki sezonda dizide olacağının sinyalleri verildi. Yıldız, bir anda zengin oluyor. Halit ise fakir oluyor. Şimdi diziyi takip ederler ikiye bölündü. Kimileri bunun gerçek olacağını düşünüyor. Kimileri ise Yıldız’ın kurduğu bir hayal olduğunu düşünüyor. Halit’in perişan durakta otobüs bekleyen hali pek de inandırıcı bulmayanlar var. Bazı tahminlere göre Yıldız’ın zengin bir adamla evlenmiş olması yönünde.

Eğer durum böyle bir şekilde gelişirse yeni sezonda dizide pek çok şey tepe taklak olacak. Eğer o kibirli karaktere sahip Halit, tüm mal varlığını ve itibarını kaybederse dizi farklı bir boyuta doğru yol alacak.

Yasak Elma Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler