Ana SayfaDizilerOnur Tuna Yeni Filmindeki Karakteriyle Şaşkınlık Yaratacak!

İlgili Postlar

Onur Tuna Yeni Filmindeki Karakteriyle Şaşkınlık Yaratacak!

Geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinde Alihan karakteriyle gönüllere taht kuran Onur Tuna, diziden ayrıldıktan hemen sonra yeni film projesine başladı. Alihan karakterinden sonra Onur Tuna’nan nasıl bir karakter canlandıracağı merak konusu olmuştu. Şu an çekimleri devam eden ağır romantik tarzındaki filmde, Alihan karakterinden farklı bir karakterle film severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Onur Tuna yeni filmindeki karakteriyle şaşkınlık yaratacak.

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna Yeni Karakteriyle Şaşkınlık Yaratacak!

Yasak Elma dizisinde Alihan, Zeynep ile evlenmiş ve daha sonra yurt dışına yerleşmeye karar vermişler ve böylelikle ikilinin dizideki rolleri de bitmişti. Onur Tuna, dizi biter bitmez yeni bir projeye imza atarak sete koştu. Bir süredir çekimleri devam eden ağır romantik tarzındaki filmde Onur Tuna başrolü Tuvana Türkay ile paylaşıyor. Onur Tuna, tam bir ters köşe karakter canlandıracak. Alihan gibi eğitimli zengin bir aileden gelen bir yöneticiden sonra, bu kez maço bir adam olarak izleyenlerin karşısına çıkacak.

ONUR TUNA KEREM BABAYİĞİT’İ CANLANDIRACAK!

Onur Tuna, o çok merak edilen filmden ilk kez bir fotoğraf paylaştı ve fotoğrafın altına da canlandıracağı karakterin adını yazdı. Kerem Babayiğit isimli bir karakteri canlandıracak olan Onur Tuna’ya pek çok takipçisinden yorumlar yağmaya başladı. Ünlü oyuncunun yeni film için imaj yaptığı görülüyor. Ceketinin omzuna attığından ise bir kabadayı rolüyle izleyicileri şaşırtacağa benziyor.

ONUR TUNA TAKİPÇİSİNİN YORUMUNA CEVAP VERDİ!

Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımdan sonra ünlü oyuncuya yapılan bir yorum dikkat çekti. “Bir kadını sevmek diğer tüm kadınlara ihanet etmektir^ sözünü yazıp bu sözün ünlü oyuncu için yazılmış olduğu açıklamasını yapan yoruma, Onur Tuna’dan cevap gecikmedi. “Ne denir bilemedim ben onu, Bir kadını düzgün sevmek diğer kadınlara iyi bir örnektir” diyerek işin içinden çıktığını yazarak cevap verdi.

Onur Tuna’nın bu paylaşımına, Yasak Elma dizisinden Zeynep karakterini canlandıran Sevda Erginci ve Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece’nin de beğendiği görüldü. Ayrıca Kardeş Çocukları dizisinde Umay karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu’nun da beğeni yaptığı görüldü.

Onur Tuna Yasak Elma’dan Sonra Bomba Bir Projeye İmza Attı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler