Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 5. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Tüm Personeli Suç...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 5. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Tüm Personeli Suç Üstü Yapıyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 4. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, Burak’ın Yıldırım beye vereceği zarfı masasından alıp başka bir zarfla değiştiriyor. Zarfın içindekileri gören Demir, Burak’a restini çekiyor. Demir, tüm personeli toplayıp onlara son kez uyarıyor ve Selin’in istifasını yırtıyor. Personel bir araya gelip Demir’e yaptıkları planı güncellemek istiyor. Demir tüm personeli suç üstü yapıyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir Tüm Personeli Suç Üstü Yapıyor!

Her Yerde Sen 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Selin ve arkadaşları arşiv odasında yakalandıktan sonra Demir, Yıldırım beyle konuşuyor. Demir’in başarılı biri olduğunu ama elemanlarının kendisini aşağı çektiğini söyleyip onunla çalışmamayı düşünen Yıldırım bey karşısında kızını görünce yumuşuyor. Yıllar sonra karşı karşıya gelen baba kız konuşurken Demir, Burak’ın Selin’e verdiği zarfı başka bir zarfla değiştiriyor.

HER YERDE SEN 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, şirkete gelip, Yıldırım beyin otel projesinde şirketiyle çalışacağını söylüyor. Tüm personel rahatlıyor ama Selin diğer arkadaşlarını kurtarmak için istifa dilekçesini veriyor. Demir, önce neden tek onun istifa dilekçesinin olduğunu soruyor ve tüm personeli çağırıyor. Burak’ın Selin’e verdiği zarfın içinde ne olduğunu bilmediklerini anlayan Demir, Selin’in istifasını yırtıp onlara son kez bir şans verdiğini söylüyor.

Burak’ı çağıran Demir, ona Yıldırım beyin gizli fotoğraflarıyla tehdit etmesinin yanlışlarını konuşuyor ve ya yanlışlarını anlamasını yada şirkette bir koltuk olduğunun farkına varmasını söylüyor. Burak, çıkıp Selin’i alıp arabaya biniyor ve şuursuzca araba sürüyor. Şirketi zor durumdan kurtarmak için o yükün altında ezildiğini söylüyor. Tam kaza yapacakken duruyor. Kara para aklamasını isteyen Seher, Burak’ı arayıp ailesiyle tehdit ediyor. Burak’da mecbur kalıp şirkete gelip Demir’den özür diliyor.

Firuze ve Leyla ikiliyi aşık etmek için evlerinin elektriğini kesip onları birbirine yaklaştırmayı planlıyorlar. Selin’e seksi bir elbise alıyorlar o elbiseyi giyindikten sonra Demir, Selin’i görünce etkilenmeye başlıyor. Firuze ve Leyla evin elektriğini kesip kaçıyorlar. İkili uzun uzun konuşuyor. Demir, Selin’in bu konuda masum olduğunu anlıyor ve onu insanlara güvenmemesi konusunda uyarıyor.

Tüm personel Demir’i yıldırmak için yeni bir plana başlıyorlar. Selin, bu fikre sıcak bakmıyor ama onlar konuşurken Demir içeri giriyor ve onları yakalıyor.

 

Her Yerde Sen 4. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Demir Kendisine Yapılan Planı Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler