Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Yeni Sezon Açıklaması!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Yeni Sezon Açıklaması!

Survivor’ın ardından Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ‘Gel Yazın Konuşalım’ programına katılan Acun Ilıcalı, Yemekteyiz programının hakkında konuştu. Acun Ilıcalı kendi kanalında katıldığı programda çok özel açıklamalarda bulundu.

‘Uzman Olduğum Bir Alan Değil’

Yazın yeni yeni programı Gel Yazın Konuşalım’a konuk olan Acun Ilıcalı yeni sezonda yapımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Öncelikle dizi konusuna değinen Ilıcalı Cansu Dere’nin başrolde oynadığı yeni dizinin ekranda olacağını söyledi. Ilıcalı, konuşmasına şu şekilde devam etti: Uzman olduğum bir alan değil: “Dizi konusunda iyi olduğumuzu iddia etmedik. Uzman olduğum bir alan da değil. Ama Annem dizisi tuttu ama biz yapmadık. Çok güzel bir dizi oldu. İnandığım insanlar var, İrfan Şahin, Fatih Aksoy gibi. Yurtdışında 40 ülkeye satıldı Annem dizisi”

Acun Ilıcalı Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi!

Alişan Bizimle Olacak

Yemekteyiz programında Seda Sayan’ı görmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı Seda Sayan Yemekteyiz ile önemli bir görevi aldı. Seda’nın bir evde olması eğlenceli olacak. Heyecanla bekliyorum. Yıllardır çok istediğimiz bir formattı.” dedi. Yeni sezona yeni projelerle ve bomba gibi gireceklerini söyleyen Acun Ilıcalı sürpriz  ismi açıkladı.”Yakında Alişan’ın programı bizimle olacak.” dedi ve “Evlere girerek insanları yarıştıracak. 3 nesili yarıştırmaya çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler