Ana SayfaÜnlülerDerya Uluğ Paylaşım Yaptı Konseri İptal Oldu!

İlgili Postlar

Derya Uluğ Paylaşım Yaptı Konseri İptal Oldu!

Canavar Okyanus gibi hareketli şarkılarıyla sevilen şarkıcı Derya Uluğ sosyal medya da yaptığı paylaşımla olay oldu. Fenerbahçeli şarkıcı 3 temmuzla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.

Olay Paylaşım!

Güzel şarkıcı Derya Uluğ 3 Temmuz ile ilgili yaptığı paylaşımdan sonra taraftarların tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine Trabzon Akçaabat konseri iptal edildi.Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 3 Temmuz hakkında Fenerbahçe lehine paylaşım yapan Derya Uluğ’un ismini kullanmadan sanatçının değiştirildiğini duyurdu. Derya Uluğ paylaşımında “3 Temmuz bir kumpastır. Aynı zamanda diriliştir, direniştir. Başta Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman, yönetim ve oyuncularımız olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasının hakkı yenmiştir. Unutmadık, unutmayacağız” sözlerini paylaştı.

Derya Uluğ Kimdir?

Derya Uluğ Açıklama Yaptı!

Derya Uluğ olayın ardından açıklama yaparak şu sözleri söyledi:  “Attığım tweetin Trabzon halkıyla Trabzonspor camiası ile hiçbir ilgili olmamakla birlikte asla ve kat’a bir ima içermemektedir. Nefret dili yaratarak başka bir tarafa çekip Trabzon’u hedef gösterme manası yaratılmıştır. Yazılanları hayret ve üzüntü içerisinde okuyorum” sözlerini söyledi.

Derya Uluğ Gözyaşlarını Tutamadı!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler