Ana SayfaDedikoduGülben Ergen Danla Bilic Krizi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen Danla Bilic Krizi!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene Gülben Ergen birçok isimle tartışmaya girmiş ve bu haberler uzunca bir süre gündemden düşmemişti. Gülben Ergen’in adı yeniden bir tartışmada anıldı ancak bu defa karşı tarafın bir YouTuber olması herkesi şaşırttı. Gülben Ergen ve Danla Bilic krizi gündeme bomba gibi düştü.

Gülben Ergen Tartışmalarına Yenisini Ekledi

Ünlü YouTuber Danla Bilic, dün Gülben Ergen’le arasında yaşanan tartışmaya üstü kapalı bir şekilde değindi. Aralarında ne geçtiğini açıklamayan Danla Bilic, yaptığı açıklamalarda okları da Gülben Ergen’e yönlendirmekten kaçınmadı. Sosyal medyada merak konusu olan tartışma hakkında ise ilginç iddialar ortaya çıkmaya başladı.

Danla Bilic Alay Etti, Alay Konusu Oldu!

“Beni Her Yerden Engelledi”

Danla Bilic, bildiğiniz üzere YouTube kanalından arada sırada bazı ünlülerin dedikodusunu yapıyor ve bu videolar izleyenler tarafından oldukça seviliyor. Danla Bilic olay hakkında bir süre önce Gülben Ergen’in kendisini her yerden takip ettiğini, ancak sonrasında Bilic, Ergen’e mesaj atmaya çalıştığı sırada her yerden engellendiğini gördüğünü dile getirdi.

Danla Bilic Kimdir?

Gülben Ergen Danla Bilic Krizi!

Konu hakkında sosyal medyadan merak yükselirken videoda Danla Bilic’in kullandığı ifadeler dikkatlerden kaçmadı. Gülben Ergen‘in kendisine gezmek ve sohbet etmek için dışarıya davet ettiğini, ancak kendisinin bildirimleri kapalı olduğu için bu mesajı geç gördüğünü dile getiren Danla Bilic, Gülben Ergen’in davetine yanıt alamayınca kendisini tüm sosyal medya platformlarından engellediğini dile getirdi. Konuyla ilgili yükselen tepkilere karşı ise Gülben Ergen’den tepki gecikmedi. Gülben Ergeni Bilic’in Instagram hesabında fragman olarak yayınladığı videonun altına “Her iddiaya cevap versem hayatımı yaşayamam.” açıklamasında bulundu.

Gülben Ergen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler