Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Selin Ailesine Demir'le Birlikte...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Selin Ailesine Demir’le Birlikte Yakalanıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizilerinden Her Yerde Sen 5. yeni bölümü ile 12 temmuz cuma ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selin’in ailesi kızlarını görmeye çıkıp gelirler. Eve geldiklerinde yabancı bir erkekle kızlarını birlikte görünce Selin ne yapacağını bilemez. Selin, ailesine Demir’le birlikte yakalanıyor. Bu durumdan kendisini kurtarmasını için Selin, Demir’den yardım istiyor.

Cuma Dizileri 2019

Selin Ailesine Demir’le Birlikte Yakalanıyor!

Her Yerde Sen 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin’in ailesi Demir’i kızlarının evinde görünce şaşırıyor. Selin gerçeği anlatmak yerine başka çareler bulmaya çalışıyor. Selin’in babası Demir’le tanışıyor. Demir’den ailesine yalan söylemesini isteyen Selin, Demir’den tepki alıyor. Demir, ailesine yalan söyleyerek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağını onların kalbini kıracağını söylüyor. Selin, Demir’e ‘sen hiç aileni hayal kırıklığına uğrattın mı?’ sorusuyla çocukluğu aklına gelen. Demir, elinde çiçekle Selin’in ailesinin karşısına çıkıyor.

İşte Her Yerde Sen 5. bölüm 2. fragmanı..

HER YERDE SEN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir şirkete gelip, Yıldırım beyin şirketle çalışacağını söylüyor. Tüm personel rahatlıyor ama Selin, arkadaşlarını kurtarmak için istifa dilekçesini Demir’e veriyor. Demir, önce neden tek onun istifa dilekçesinin olduğunu soruyor ve tüm personeli topluyor. Burak’ın, Selin’e verdiği zarfın içinde ne olduğunundan habersiz olduklarını anlayan Demir, Selin’in istifasını yırtıp onlara son kez bir şans daha veriyor.

Burak’ı çağıran Demir, ona Yıldırım beyin gizli fotoğraflarıyla tehdit etmesini yüzüne vuruyor ve ya yanlışlarını anlamasını yada şirkette bir koltuk olduğunun farkına varmasını söylüyor. Burak, çıkıp Selin’i alıp arabaya biniyor ve tam kaza yapacakken duruyor. Kara para aklamasını isteyen Seher, Burak’ı arayıp onu  ailesiyle tehdit ediyor. Burak’da mecbur kalarak şirkete dönüp Demir’den özür diliyor.

Firuze ve Leyla ikiliyi aşık etmek için evlerinin elektriğini kesip onları birbirine yaklaştırmayı planlıyor. Selin’e seksi bir elbise alıp o elbiseyi giyinmesini istiyorlar. Demir, Selin’i o elbiseyle görünce çok etkilenir. Firuze ve Leyla evin elektriğini keserek oradan uzaklaşırlar. Selin’e Demir, bahçede uzun uzun konuşuyorlar. Demir, Selin’in masum olduğunu anlıyor. Tüm personel Demir’i yıldırmak için yeni bir plan yapmaya başlıyorlar. Selin, bu plana sıcak bakmıyor ama onlar konuşurken Demir içeri girip onları yakalıyor.

Her Yerde Sen 5. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Tüm Personeli Suç Üstü Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler