Ana SayfaDedikoduDanla Bilic Alay Etti, Alay Konusu Oldu!

İlgili Postlar

Danla Bilic Alay Etti, Alay Konusu Oldu!

Kısa zamanda sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Danla Bilic  konuşmacı olarak gittiği üniversite de giydiği kıyafet ve kilolarıyla alay konusu oldu.

Gülme komşuna gelir başına..

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anadolu Üniversitesine konuşmacı olarak katılan Danla; öğrencilerle keyifli samimi ve sohbet havasında geçen bir konferans gerçekleştirdi. Youtube’a çektiği videolarda ve diğer sosyal medya hesaplarında yemek yemeyi sevdiğini çoğu zaman dile getirmesine rağmen fotoğraflarında gayet formunda görünen Danla, katıldığı konferans ta seçtiği kıyafet ve kilolarıyla hayranlarını şaşırttı. Twitter hesabında paylaştığı ve eleştirdiği  fotoğraflardan sonra kendisi de aynı şekilde dalga konusu oldu.tabi bunlar olur da danla cevabını vermez mi?

işte o paylaşımlar ve Danla’nın cevabı…

Danla, kıyafet seçiminde Zara  marka,  yeni sezon ve oldukça rahat görünen ceket pantolonu tercih etmiş.Kendisinin de eleştirdiği gibi giysisinin katalog çekimleriyle ve giydiği görüntüler karşılaştırılıp   sosyal medyada   bu kez kendisi eleştirilere maruz kaldı.

Danla’nın twitter hesabında takipçilerine verdiği cevap..

Bu arada merak edenlere Danla 1.65 cm boyunda ve 61 kilogram..

Peki Danla Bilic kimdir ve onu nasıl tanıdık?

Danla Biliç, 1994 yılında Kütahya’da doğmuştur. Eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde devam etmektedir. Twitter’da futbolcuları trollemesiyle adını duyurmaya başlamış daha sonra Trans birey olduğunu ifade ederek sosyal medya kullanıcılarını kandırmıştır. Makyaj kanalı açan Danla Biliç; makyaj konularını ele alarak daha çok yaptığı eleştirileri videoda öne çıkarmaktadır. Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır.İlerleyen günler de sadece sosyal medya da değil televizyon dünyasına gireceğinin de sinyallerini vermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler