Ana SayfaDedikoduMelis Buse Betkayan Estetik Yaptırdı!

İlgili Postlar

Melis Buse Betkayan Estetik Yaptırdı!

Kanal D de yayınlanan Kısmetse Olur programında tanınan ve kısa süre içerisinde Türkiye’nin en dikkat çeken isimlerinden birisi olmayı başaran Melis Buse Betkayan, özellikle paylaştığı fotoğrafla merak uyandırdı.

Melis Buse Betkayan Bıçak Altına Yattı

Hastanede burun bölgesinde operasyon yaptığı görülen Melis Buse Betkayan’ın estetik operasyon yaptırmaya karar verdiği öğrenilirken, özellikle ünlü ismin yeni hali oldukça merak ediliyor. Kısmetse Olur evinde yer aldığı süre boyunca sivri dilli olması ve özellikle sert çıkışlarıyla tanınan ve böylece evin en tartışmalı ismi olarak görülen Melis Buse Betkayan, şu anda yine evlilik programında yer alan isimlerden birisi.

Geçtiğimiz günlerde hastaneye kontrole giden ve özellikle bu kontrollerinin basına sızması ile birlikte merak uyandıran Melis Buse Betkayan’ın burun ve dudak bölgelerine estetik yaptırmak için ameliyat masasına yattığı öğrenildi. Özellikle geçtiğimiz sezonlarda da yine Kısmetse Olur evinde estetik iddialarıyla oldukça konuşulan Melis Buse Betkayan, bu konuda açıklama yapmaktan kaçınmıştı. Fakat paylaşılan fotoğraflar ile birlikte estetik operasyon olduğu kesinlik kazanan gelin adayının, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafları bu durumu kanıtladı.

Operasyon sonrasında özellikle Kısmetse Olur programında ilk defa görülecek olan ismin operasyon sonrası nasıl görüneceği ve estetik operasyonu ile ne kadar değişeceği oldukça merak ediliyor. Bu açıdan programın önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni bölümleri Melis Buse Betkayan için de ilgi çekici olacak. Özellikle ünlü ismin ilk görüntülerinin paylaşılması, estetik konusunda çok farklı tartışmaların yapılmasına neden olurken, son operasyon sonrasında nasıl bir fark olacağı da yine gündeme gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler