Ana SayfaDedikoduAyşenur Çetin Fi Dizisindeki İddialı Sahneleri Anlattı

İlgili Postlar

Ayşenur Çetin Fi Dizisindeki İddialı Sahneleri Anlattı

Özel bir platformda yayınlanmaya başlayan Fi dizisinde özellikle ilk bölümdeki sevişme sahneleri dizinin oldukça konuşulmasını sağlamıştı. Bu sahnelerde Ozan Güven ile birlikte rol alan Ayşenur Çetin sahneler ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ozan Güven Rahatlattı!

Genç bir oyuncu olmasına rağmen dizide çok iyi bir performans sergileyen ve adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ayşenur Çetin, dizide bu sahnelerde zorlanmadığını söyledi. 2016 Best Model Of Turkey yarışmasında ikinci olarak tüm Türkiye’nin dikkatini çeken ve güzelliğiyle büyüleyen ünlü ismin oyunculuk alanında da önümüzdeki dönemlerde oldukça başarılı olacağı şimdiden görüldü.

19 Yaşında Yeni Yıldız: Ayşenur Çetin

19 yaşında olmasına rağmen oldukça iddialı ve cüretkar bir performans sergilemeye başaran Ayşegül Çetin, Ozan Güven gibi bir usta oyuncu ile oynamanın rahatlığını yaşadığını söyledi. İlk oyunculuk deneyimini oldukça iddialı bir şekilde yaşayan Ayşenur Çetin, ilk deneyimi olmasına rağmen tedirginlik duymadığını ve sandığı kadar zorlanmadığını söyledi.

Ozan Güven gibi çok önemli bir oyuncunun kendisine oyunculuk noktasında çok yardım ettiğini belirten Ayşenur Çetin, Ozan Güven’in kendisini rahatlattığını ve böylece sahnelerde zorlanmadan sahneleri tamamlayabildiklerini söyledi.

Özel Röportaj Verdi

Gazetede özel bir röportaj veren Ayşenur Çetin özellikle Ozan Güven ile sevişme sahnelerinde herhangi bir elektriklenmenin olup olmadığı sorusuna da net bir açıklama yaptı. Oyunculuğun farklı bir olay olduğunu ve benzer sahnelerin sıklıkla yaşanabileceğini söyleyen güzel isim, bu tip durumlarda elektrik olması halinde ne özel hayatın ne de oyunculuk yaşamının olmayacağını belirtti.

Hem Ozan Güven’in hem de kendisinin sadece rolünü odaklandığını belirten güzel isim, kimsenin aklına bir şey gelmediğini ve iyi bir performans sergilediğine inandığını belirtti.

Sevgilim Yok!

Özel yaşamı ile ilgili açıklamalar yapan başarılı oyuncu, özellikle sevgilisinin olmadığını ve işini engelleyen kimsenin bulunmadığını söyledi. Şu ana kadar performansı ile ilgili çok önemli ve iyi dönüşler aldığını da hatırlatan başarılı oyuncu, 3 dizi teklifi aldığını ve teklifleri değerlendirerek dizilerde rol almaya başlayacağını söyledi. Özellikle çok cesur olması ve güzelliği ile izleyenleri etkilemesi pek çok farklı yapımcıyı da harekete geçirmiş durumda. Önümüzdeki dönemlerde Ayşenur Çetin’in farklı yapımlarla ekranlarda olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler