Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 48. Bölüm Fragmanı Geldi! Can Bir Tek Sanem'i Hatırlamıyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 48. Bölüm Fragmanı Geldi! Can Bir Tek Sanem’i Hatırlamıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi erkenci Kuş merakla beklenen 48. yeni bölümü ile 16 temmuz salı günü ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Sanem, ekibi toplayıp Can’ın liderliğinde hep birlikte çok güzel işler başaracaklarını söyleyip onlara gaz veriyor. Ekip Sanem’in konuşmasından çok etkilenip fena gaza geliyorlar. Hafızasını kaybeden Can ise herkesi hatırlıyor. Can bir tek Sanem’i hatırlamıyor. Sanem, Can’a kendisini hatırlatmayı başarabilecek mi?

Salı Dizileri 2019

Can Bir Tek Sanem’i Hatırlamıyor!

Erkenci Kuş 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda;Sanem, arkadaşlarını toplayıp eski ajansa geri döneceklerini, Can’ın tekrar şirketin başına geçeceğini ve herkesin eski işlerini başında olacağını söylüyor. Tüm ekip hazırlıklara başlıyor. Can, şirketin kapısından içeri girer herkesi hatırlar bir tek Sanem’i hatırlamaz. Sanem, ona kendisini hatırlatmak için parfümünü üstüne boşaltır ama hazırlamasına yardımcı olamaz.

İşte Erkenci Kuş 48. bölüm fragmanı…

ERKENCİ KUŞ 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem, Can’ın hayatında en çok değer verdiği şey olan teknesini ona geri veriyor. Sanem, Can’la uzun aradan sonra tekrar yakınlaşmaya başlıyor ama Can’ın bu yakınlaşmadan sonra aniden ortadan kaybolmasıyla endişelenmeye başlıyor. Oysaki Can, önemli bir sorunu çözebilmek için uğraş vermektedir. Can, sorunu çözüp sorunu ortadan kaldırır. Sorunun ortadan kalkmasından sonra bu duruma en çok sevinen Sanem, Can’la beraber yeni bir tanıtım projesi için çalışmaya başlıyorlar.

Sanem, Can’ın kendisine ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır ve artık problem çözme sırası kendisine geldiğini anlar. Sanem, Can için o çok değer verdiği tekneyi ona geri verir. Can, Sanem’in bu hediyesini tek bir şartla kabul edeceğini söyler. Can’ın bu şartı ise  Sanem’le birlikte tekneyle dünya turuna çıkmak olduğunu söyler. Sanem, Can’ın bu teklifini kabul eder ve ikili uzun aradan sonra yine romantik anlar yaşar.

Sanem’in ailesi kızlarıyla Can’ın teknede olduklarını öğrenince korktukları şeyin başlarına geleceğini düşünmeye başlıyorlar. İki sevgili el ele onların karşısına çıkarla ve barıştıklarını söylerler. Hatta ikisi birlikte tekneyle dünya turuna çıkacaklarını söylerler.

Erkenci Kuş 48. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem Ekibine Fena Gaz Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler