Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 48. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem Ekibine Fena Gaz Veriyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 48. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem Ekibine Fena Gaz Veriyor!

Star Tv’nin geçen sene yaz ayından beri aralıksız devam eden dizisi Erkenci Kuş 47. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin başrollerini paylaşan Demet Özdemir ile Can Yaman izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Dizi ocak ayına kadar aralıksız devam etme kararı aldı. Ocak ayından sonra dizisinin akibeti belli olacak. Dizinin son bölümünde uzun zamandır araları bozuk olan ikili barışıyorlar. Erkenci Kuş 48. bölüm ön izleme yayınlandı. Sanem ekibine fena gaz veriyor.

Salı Dizileri 2019

Sanem Ekibine Fena Gaz Veriyor!

Erkenci Kuş 48. bölüm ön izlemesinde; Şirketin elemanları toplayan Sanem, ekip olarak çok büyük bir adım attıklarını, fikir harikayı yeniden yarattıklarını söylüyor. Can’nın liderliğinde çok güzel işler başaracaklarını ve ekibine çok güvendiğini söylüyor. Ekibe öyle bir gaz veriyor ki ekip coşuyor. Sanem’in bu taktiğini Fatih Terim’in taktiğine benzeten ekip coşkuyla işlerinin başına geçiyorlar.

İşte Erkenci Kuş 48. bölüm ön izlemesi…

 

ERKENCİ KUŞ 47. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sanem, Can’ın hayatında en çok değer verdiği bir şeyi ona geri veriyor. Sanem, Can’la uzun aradan sonra tekrar yakınlaşıyor ama Can’ın bu yakınlaşmadan sonra aniden ortadan kaybolmasıyla endişeleniyor. Oysaki Can, önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraş vermektedir. Sorunun ortadan kalkmasından sonra bu duruma çok sevinen Sanem, can’la beraber yeni bir tanıtım projesi için çalışmaya başlar.

Sanem, Can’ın kendisine ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır ve artık problem çözme sırası kendisine gelmiştir. Sanem, Can için o çok değer verdiği tekneyi ona geri verir. Can, Sanem’in bu hediyesini tek bir şartla kabul eder ve Sanem’le birlikte tekneyle dünya turuna çıkmak istediğini söyler. Sanem, Can’ın bu teklifini kabul eder ve ikili uzun aradan sonra yine romantik dakikalar yaşarlar.

Sanem’in ailesi kızlarıyla Can’ın teknede olduklarını öğrendikten sonra korktukları şeyin başlarına geleceğini düşünmeye başlıyorlar. İki sevgili el ele onların karşısına çıkıyorlar ve barıştıklarını söylüyorlar. Hatta iki sevgili birlikte tekneyle dünya turuna çıkacaklarını söylüyorlar.

Erkenci Kuş 47. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Can İle Sanem Dünya Turuna Çıkmayı Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler