Ana SayfaDizilerGüldür Güldür Show Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

İlgili Postlar

Güldür Güldür Show Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

BKM’nin üstlendiği ve Ali Sunal’ın bir birinden değerli oyuncuları bir araya getirmesiyle ekranların gözdesi haline gelen Güldür Güldür Show, yayın hayatına Fox Tv ekranlarında başlamıştı. Daha sonra Show Tv ekranlarında yayınlanan her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan Güldür Güldür Show sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Güldür Güldür Show ne zaman sezon finali yapacak? Detaylar haberimizde…

Güldür Güldür Oyuncuları 2019

Güldür Güldür Show Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Show Tv ekranlarının rakipsiz programı Güldür Güldür, kendisine özgü mizah anlayışı ile izleyenlere kahkaha tufanı yaşatıyor. Usta oyuncu kadrosunun yanı sıra , yeni genç yeteneklerin de yıldızının parlamasını sağlayan, Güldür Güldür Show’un sezon finali yapacağı resmen duyuruldu. Büyük bir izleyici kitlesine ulaşan programın 13 temmuz cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında yayınlanacak bölümü ile sezon finali yapacak.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA OLACAK?

Uzun yıllardır ekranlarda olan ve reytinglerde üst sıraları kimselere vermeyen Güldür Güldür Show her bölümü ile izleyenleri kahkahalara boğuyor. Yayınlanan her skecin sosyal medyada da binlerce kez izleniyor. Sevilen programın önümüzdeki yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı henüz netleşmedi. Güldür Güldür Show’un yeni sezonun 2020’nin Ocak ayından sonra ekranlara geleceği medya kulislerinde konuşuluyor.

Dört sezondur ekranlarda yer alan komedi programı Güldür Güldür Show, gerek skeçlerinde işledikleri konuları, gerekse oyuncuların gösterdikleri performanslarıyla büyük beğeni topluyor. Skeçleri tekrar tekrar izleniyor. Programın uzun yıllar daha ekranlarda olacağı ve izleyenleri güldüreceği tahmin ediliyor.

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Güldür Güldür Show’un oyuncu kadrosunda usta isimler yer alıyor. Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin ve Ünal Yeter gibi bir çok sevilen isim yer alıyor. Programın yeni sezonda yayınlanacak bölümlerinde, hangi yeni oyuncular katılacak? Güldür Güldür Show aynı kadro ile mi devam edecek? merak ediliyor.

Güldür Güldür Show’a Ünlü Bir İsim Dahil Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler