Ana SayfaKültür ve SanatMüzikIrmak Arıcı İle Mustafa Ceceli'nin Yeni Klibi 'Mühür' Yayınlandı!

İlgili Postlar

Irmak Arıcı İle Mustafa Ceceli’nin Yeni Klibi ‘Mühür’ Yayınlandı!

Irmak Arıcı ile Mustafa Ceceli’nin yepyeni bir şarkıyla müzik severlerin karşısına çıkacağı haberi kulislerde dolaşmaya başlamıştı. Nisan ayından bu yana merakla beklenen yeni şarkıyı ikili ilk olarak canlı konserlerinde seslendirmeye başlamıştı. Bomba etkisi yaratan Mühür isimli tekli çalışma Netd müzikte saatler önce yayınlanmaya başladı. Irmak Arıcı ile Mustafa Ceceli’nin yeni klibi ‘Mühür’ yayında.

Mustafa Ceceli Kimdir?

Irmak Arıcı İle Mustafa Ceceli’nin Yeni Klibi ‘Mühür’ Yayında!

Irmak Arıcı ile  Mustafa Ceceli’nin birlikte seslendirdikleri o çok merak adilen ‘Mühür’ isimli tekli çalışması, yeni klibiyle netd müzikte bugün saatler önce yayınlandı. DMC etiketiyle bugün yayınlanan video 5 saat içinde binlerce defa görüntülendi. Mühür isimli parçanın söz ve müziği Irmak Arıcı’ya ait. Şarkının düzenlenmesi ise Mustafa Ceceli’nin imzasını taşıyor. Yaza bomba etkisi yaratacak Mühür isimli parçanın klibinin yönetmen koltuğunda ise Hasan Koruyucu oturuyor.

‘MÜHÜR’ MÜZİK PİYASASINA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

Irmak Arıcı, kimdir diye merak edenler olabilir. Arıcı, 2019’un mart ayında ‘Gece gibi gönlün’ isimli şarkısı ile Retd müzikte yerini almıştı ve parça kısa zamanda 52 milyon kişi tarafından dinlenmişti. Yine Mühür isimli parçanın söz ve müziği Irmak Arıcı’ya ait. Öyle tahmin ediliyor ki, Irmak Arıcı ve Mustafa Ceceli’nin seslendirdiği Mühür isimli parçası klibi ile birlikte yeni bir rekora imza atacak gibi görünüyor.

İşte bomba etkisi yaratacak Mühür isimli şarkısının klibi…

Resmi klibi yayınlanan Mühür isimli parçanın Türk müziği piyasasına adeta bomba etkisi yaratacak. Saatler içinde şarkı 200 bin defa izlendi. Mustafa Ceceli ile Irmak Arıcı’nın müzik alanındaki bu iş birliği Mustafa Ceceli’nin sosyal medya takipçileri tarafından oldukça iyi tepkiyle karşılandı. Müzik piyasasını alt üst edecek olan ikilinin Mühür isimli parçanın sözleri şöyle;

Duydum ki biri yar olmuş sana

Aşkın zehir olmuş bana sevdan

Cehennem kalbin mesken oldu
Ama ömrüm deme ona
Yandım yandım yandım Allah’ım
Beni sana küstüren kadere ahtım
Yıllar yollar kaybım oldular
İhanetin mührü çözdü hadi bana eyvallah.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler