Ana SayfaDedikoduMelisa Sütşurup'tan Ayrılık Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

İlgili Postlar

Melisa Sütşurup’tan Ayrılık Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Bildiğiniz üzere bir süredir birlikte olan Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup geçtiğimiz haftalarda ayrılmışlardı. Çiftin ayrılığının nedeni ise yaşanan bir ihanetti. Mustafa Sandal aldatma iddialarını ne kadar reddetse de, aynı davranışı ikilinin barışması üzerine sergilemesi zedelenen ilişkilerinin bitmesine neden olmuştu. Ayrılığın üzerine bir süre sessiz kalan Melis Sütşurup ayrılık hakkında çarpıcı açıklamalar gelmesi gündeme bomba gibi düştü.

İkinci Kez Aldatıldı!

Mustafa Sandal’ın, Melisa Sütşurup Fransa’dan erken döndükten sonra, Fransız bir kadınla olan dans videosu gündeme bomba gibi düşmüştü. Bunun üzerine yayılan ihanet iddialarının yalan olduğunu açıklayan Mustafa Sandal, Nwe York konserine Sütşurup’la birlikte gitmişti. Ancak konser dönüşünde Mustafa Sandal’ın telefonuna bir kadından gelen mesajlar nedenilye Melisa Sütşurup bu sürece daha fazla dayanamayıp ilişkisini noktalama kararı almıştı.

Melis Sütşurup’tan Ayrılık Açıklaması!

” İyi Niyetimin Karşılığı Çirkin İmalarda Bulunmak Olmamalı.”

Ayrılık sonrasında Mustafa Sandal‘ın yapmış olduğu açıklamalar iddiaları kabul ettiği yönünde algılansa da, ünlü şarkıcı konuya açıklık getirmek için bir açıklama daha yapmıştı. İlişkilerinde birlikte mutlu olduklarını ancak yürütemediklerini dile getiren Sandal, Melis Sütşurup hakkında onun bir anne olduğunu ve bu nedenle hakkında kötü şeyler söylemek istemediğini dile getirmiş ve iyi niyetli davranışının karşılığında çirkin imalar almaktan mutlu olmadığını dile getirmişti.

Mustafa Sandal Kimdir?

Melisa Sütşurup’tan Ayrılık Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Ayrılık sonrasında bir süre herhangi bir açıklama yapmayan Melis Sütşurup sessizliğini bozdu.”Mustafa hakkında öyle bir şey öğrendim ki, ilişkiyi hemen bitirdim.” açıklamasında bulunan Sütşurup, ilişkilerinde daha önce mide bulandırıcı şeylerle karşılaştığını ancak bunları anlatmayacağını konun aldatılmaktan da daha çirkin olduğu yönünde açıklamalarda bulunması, ayrılık konusunda akla düşen soru işaretlerinin de iyice artmasına neden oldu.

Melis Sütşurup Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler