Ana SayfaDedikoduMelis Sütşurup'tan Ayrılık Açıklaması!

İlgili Postlar

Melis Sütşurup’tan Ayrılık Açıklaması!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz ay Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup arasında bir gerginlik yaşanmıştı. Bir süredir birlikte olan çiftin arasında ihanet girdiği iddiaları Mustafa Sandal tarafından yalanlansa da, bu açıklamalar ikilinin kurtarılması için yeterli olmadı. Melis Sütşurup’tan ayrılık açıklaması ve olayın gerçekleri gündeme bomba gibi düştü.

Fransa’da Çapkınlık Turu

Geçtiğimiz sene Emina Jahovic’ten ayrılan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal bir süredir Melis Sütşurup ile bir ilişki yaşıyordu. Çift geçtiğimiz ay Mustafa Sandal’ın bir arkadaşıyla birlikte yurt dışında tatile çıkmıştı. Ancak Melisa Sütşurup Fransa’dan erken dönmesi üzerine, Mustafa Sandal’ın sosyal medyada Fransız bir kadınla olan dansı ve yakınlaşması ikilinin arasının açılmasına neden olmuştu.

Mustafa Sandal ve boşandığı eşi Emina Jahovic kavga etti!

Teknik Aksalık Değil Çapkınlıkmış…

Bildiğiniz üzere Mustafa Sandal Emina Jahovic‘ten ayrılırken de bir ihanet iddiasıyla gündeme gelmiş ancak çift boşanma nedenlerinin aralarındaki aşkın bittiği yönünde olduğunu dile getirmişlerdi. Fransa’da yaşanan olaydan sonra ise Melisa Sütşurup ve Mustafa Sandal birbirini takipten çıkmış ve ardından Mustafa Sandal’dan bunun teknik aksaklık olduğu yönünde bir açıklama gelmişti. Çift  aralarındaki gerginliği azaltmak için Sandal’ın New York kon serine de birlikte gitmişlerdi. Ancak ihanet iddialarının ardı arkası kesilmedi…

Emina Jahovic Kimdir?

Melis Sütşurup’tan Ayrılık Açıklaması!

Bugün Akmerkez’de oğlu ile birlikte görüntülenen Melis Sütşurup, Mustafa Sandal‘la ilişkilerinin bittiği yönündeki doğruladı. Yanında oğlu olduğu için daha fazla konuşmak istemeyen Sütşurup, ayrılık nedeni hakkında bir açıklama yapmadı. Ancak iddialara göre ihanet sadece Fransa’da kalmadı. İkilinin ilişkisini bitiren nedenin Mustafa Sandal’ın telefonuna farklı bir kadından mesaj geldiği ve ilişkide bunun bardağı taşıran son nokta olduğu yönünde güçlü söylentiler var.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler