Ana SayfaÜnlülerKemal Sunal Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı!

İlgili Postlar

Kemal Sunal Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı!

Kemal Sunal Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı! Türk Sinemasının efsane ismi Kemal Sunal ölüm yıldönümünde unutulmadı. Mezarı başında anıldı.
Merhum sanatçı Kemal Sunal’ın Zincirlikuyu Mezarlığında bulunan naaşını eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal başta olmak üzere çok sayıda seveni mezarı başında ziyaret etti. Duaların edildiği anma merasimi sonrasında mezar başında bulunan ziyaretçilere helva ikram edildi.
Kemal Sunal Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı!
Kemal Sunal Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı!

“19 yıl çok zor, ağır geçti”

Anma merasimi sonrası soruları yanıtlayan merhum sanatçının eşi Gül Sunal, “19 yıl çok zor, ağır geçti. Bütün sevenleri gibi bizde bayağı yara aldık. Kemal hep hayattaymış gibi yaşadığımız için acımız hafifledi. Onun için bir şeyler yapabildik. Kitaplar yaptık, tezini baktık, belgesel yaptık. Onu yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık.” dedi. Gül Sunal’a yöneltilen “Kemal Bey evin içinde nasıl bir insandı?” sorusuna, “Evin içinde herkesin babası gibi babaydı. Öyle bir star havası yoktu. Evin babası vardı. Çocuklarıyla çok zaman geçirirdi. Ben ona minnettarım.” şeklinde cevap verdi.

Kemal Sunal Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı!
Kemal Sunal Ölümünün 19. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı!

“Kemal Sunal filmleri izleyemiyorum”

Merhum sanatçının oğlu Ali Sunal ise “Zaman çok çabuk akıyor. 19 yıl nasıl geçti anlayamadık. Babam bize burada şu mesajı veriyor: “Ne olur sevdiklerimize aile büyüklerimize sahip çıkalım, sevelim” Ben Kemal Sunal filmlerini izleyemiyorum ama şimdi torunu geliyor. İnşallah onunla birlikte güç toplayıp izlemeyi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Ali Sunal babası Kemal Sunal’ın çok sevilmesinin nedenini, “ile yaşantısıyla, sanatıyla, verdiği mesajlarla hak etmesi… Çok akıllı bir milletiz. Bu millet onu aldı ve başının üzerin koydu. Üzerinde mutabık kaldığımız birleştiğiniz tek isim. Kendi gitmiş olsa bile bize gülümsemeyi hatırlatıyor.” şeklinde açıkladı.

“2-3 yaşında hayranları var”

Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal ise babası için, “19 yıl oldu ama sevgisi artarak devam ediyor. 2-3 yaşında hayranları var. Her kesime bu kadar hitap eden bir sanatçı çok as diye düşünüyorum. Bu çok gurur verici bir şey… Babam olmasın rağmen bende çok büyük bir hayranıyım. Çok özlüyorum. Çok büyük bir aileyiz. Sevenleri bunu hissettiriyor ve bu bize çok büyük bir güç veriyor.” sözlerini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler