Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel'den Yoruma Sert Cevap!

İlgili Postlar

Çağla Şikel’den Yoruma Sert Cevap!

Bildiğiniz üzere Çağla Şikel son dönemlerde sosyal medya ve dijital içerik platformlarını sık kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Yeni projelerine ve işlerine hız kesmeden devam eden başarılı manken, kendisi hakkında yapılan bazı yorumlar karşısında çok sinirlendi. Çağla Şikel’den yoruma sert cevap geldi. İşte Çağla Şikel’in tepkisi;

Özel Hayatını Gözlerden Uzak Tutuyor

Bildiğiniz üzere 2005 senesinde Emre Altuğ ile dünya evine giren Çağla Şikel, 2015 senesinde evliliğini sonlandırmıştı. Evliliğinden 2 çocuğu olan başarılı manken, çocuklarına ne kadar düşkün olduğunun da her zaman altını çizmişti. Boşanmasından 4 sene geçen ünlü manken, ayrılığın ardından özel hayatını basından gizli tutma kararı alarak, bu konuda oldukça hassas davrandı.

Çağla Şikel, Emre Altuğ İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Çağla Şikel ve Emre Altuğu’dan Aile Pozu

Boşandıktan sonra çocukları için her zaman iletişimde olmaya devam eden Çağla Şikel ve Emre Altuğ, zaman zaman ailecek bir araya da geliyorlar. Bu durumdan çocukların etkilenmemesi için gereken hassasiyeti karşılıklı olarak gösteren ikili,  geçtiğimiz haftalarda oğulları Kuzey’in mezuniyetine de birlikte katılarak aile fotoğrafı çektirmişlerdi.

Emre Altuğ Kimdir?

Çağla Şikel’den Yoruma Sert Cevap!

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Çağla Şikel, bugün paylaşmış olduğu fotoğrafın altına bir takipçisinin yaptığı yorum karşısında çok sinirlendi. “Taş gibisin” diye giriş yapılan yorumda Çağla Şikel’in güzelliğinin sırrını karısıyla paylaşmak istediğini söyleyen takipçisine, ünlü mankenden “Sizin gibi adamlardan uzak durarak” yanıtı geldi.

Çağla Şikel Kimdir?

Çağla Şikel'den Yoruma Sert Cevap!
Çağla Şikel Yoruma Sert Cevap!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler