Ana SayfaÜnlülerÇağla Şikel, Emre Altuğ İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

İlgili Postlar

Çağla Şikel, Emre Altuğ İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Çağla Şikel, gelinlik firmasının organize ettiği defilede podyuma çıktı. Çıkmış olduğu podyumdan sonra röportaj verdi. Vermiş olduğu röportaj da eski eşi olan Emre Altuğ ile ilgili söylemlerde bulundu.

Kendisi Emre Altuğ`u gerçekten çok sevdiğini , çocuklarının babası olduğuna şükür etti ve bunun büyük bir şans olduğunu söyledi. Fakat tüm bunlara rağmen onunla bir araya gelmeyeceğini de söyledi.

Antalya da bir moda şirketinin Kundu otelinde düzenlemiş olduğu moda defilesinde bir birinden güzel mankenler podyuma çıktı. Çağla Şikel ise bunlardan bir tanesiydi. Çağla Şikel ile birlikte Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Günay Musayeva gibi isimlerin yanında 20 manken daha podyumdaydı. Tüm bu mankenler 2018 kreasyonu olan gelinlikleri gösterdiler.

Moda Evinde Gelinlik Giydi

Moda defilesinden önce basın muhabirlerinin sorularını yanıtlayan manken ve oyuncu olan Çağla Şikel ise mankenliğin bir yaşı olmadığını söyledi. İnsanlar tarafından halen sevilirken, el üstünde tutulurken ve kendisine çok iyi baktığından şuanlık mankenliği bırakmayacağını söyledi. Podyuma çok fazla çıkamadığını ama Dizi çekimlerinin olduğunu, Youtube kanalı ile ilgilendiğini ve bunlarla daha çok zaman ayırdığını söyledi. Kendisi oldukça seçici davranıyormuş. Kendisi eski eşi olan Emre Altuğ ile ilgilide bazı açıklamalarda bulundu. ” İnsanlar bizi beraber görmek isteyebilir ama bizde öyle bir durum söz konusu değil. Biz çok iyi anlaşan ve iyi geçinen bir anne babayız. Çocuklarımız için ise bunu devam ettirmek zorundayız. Sürekli görüşüyoruz , sohbet ediyoruz. Tüm bunlar tekrardan bir araya geleceğimizin anlamına gelmiyor. Bizim böyle bir düşüncemiz ve fikrimiz asla yok. sözlerinde bulundu.

Evliliği İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Tüm bu sözleri söyledikten sonra bizde aslında pek fazla bir anlam veremedik. İnsan sevdiğiyle neden bir araya gelmez. Kendi ağzı ile onu çok sevdiğini söyledi ama yinede ayrıyız ve bir araya gelmek gibi bir niyetimiz yok diyor. Karar onların.Biz bir kere daha onların çok yakıştıklarının ve bir araya gelmelerini istediklerimizi dile getirelim.

Çağla Şikel ünlülerin arasında en çok çalışan ve işini en iyi yapan ünlülerden bir tanesi bizce. Hem güzelliği hemde bu güzelliğini ve aktivitesini korumaya çalışması oldukça takdir edilesi bir durum. Kendisinin bir youtube kanalı var ve oradan da kendisini takip edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler