Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Söyledikleri İle Çok Şaşırttı

İlgili Postlar

Hülya Avşar Söyledikleri İle Çok Şaşırttı

Hülya Avşar, üzerine yöneltilen sorulardan sonra Deniz Akkaya hakkında söyledikleri herkesi çok şaşırttı.

Hülya Avşar geçen günlerde 3. kez baba olan Emre Belözoğlu`ne ziyaret etmişti. Ziyaret sonrasında hastane önünde bulunan basın mensuplarına sohbet eden Hülya Avşar bir soru sonrası verdiği tepki oradakileri çok şaşırttı.

“Erkekler eğer arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yaparlarsa o evlilik yürür” açıklamasında bulununca hep oradaki insanlar donup kaldı hemde Deniz Akkaya` ” ıyyy ben gidiyorum” diyerek oradan uzaklaştı. Hülya Avşar`ın bu söylediklerine pek fazla bir yorum getiremedik açıkçası. Tam olarak ne demek istedi yada birisine laf mı soktu onuda anlamadık. Ama söylemiş olduğu laflar gerçekten çok şaşırtıcıydı.Kendisinin yaşına ve hayat tecrübelerine bakarak dan söylediğinin bir sebebi vardır diyerek den olayı kapatalım.

Hülya Avşar`ın Kızı Trafik Kazası Geçirdi

Hülya Avşar ve Kaya nın kızları Zehre Çilingiroğlu, geçen gece bir trafik kazasına karıştı.

Kırmızı ışıkta bir taksiciye çarparak “Beni kameralara çekecekler , takip et ilerde paranı vereyim ” diye taksiciyi ikna etmeye çalıştı ama taksi şoförü Zehre nın önüne arabayı kırarak gitmesini engelledi.

Taksiciyi Bırakıp Gidiyordu

19 yaşında olan Zehra bu olaya geçen akşam Ortaköy kırmızı ışıklarında bir taksiciye çarparak olayların fitilini ateşledi. Taksici amcayı ikna etmeye çalıştı amca gel ileride paranı vereyim dedi ama sözleri boşa gitti. Kaçmaya çalışan Zehra taksicinin kovalaması ve arabanın önünü kapatmasıyla durdu. Taksici tam olarak Zehrayı 30 dakika boyunca kovaladı. Taksici Zehraya kızgın sözler ile “Paramı vereceksin” dedi.  Zehra tekrar taksiciyi ikna ederek özel bir siteye giriş yaparak orada taksiciye parasını verdi. Sonrasında ise taksici “Hakkımı Aldım” diyerek olay yerinden uzaklaştı. Kaza öncesinde Zehra`nın bir ortamdan çıktığı görüntülendi. Olay ise burada kapanmış oldu.İlk olarak Zehranın kaçarak taksicinin parasını vermemesi olay gibi görünse de kendisi magazin muhabirlerine yakalanmak istemiş. En azından taksicinin hakkını yeemesi ve ona hakkını vermesi biraz olsun gözümüzdeki olayı hafifletmesine sebep oldu.

Hülya Avşar Röportajlara Devam Ediyor

Tüm bunlar olurken de Hülya Avşar bir kanalde ünlüler ile yaptığı röportaj programına devam ediyor. Kendisi her hafta başka bir ünlüyü konut ederek onlar ile sohbet ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler