Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal Evliliği İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

İlgili Postlar

Sinem Kobal Evliliği İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Sinem Kobal bir dergiye vermiş olduğu röportajda bizleri şaşırtan açıklamalarda bulundu. Sinem Kobal, Kenan ile evlilikleri hakkında “Ruh eşini bulmak ve onunla bir aile kurmak insanı tamamlanmış hissettiriyor” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sene Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte evlenen Sinem dergiye vermiş olduğu röportajda ruh eşiyle birlikte olmaktan mutlu ve huzurlu olduğunu söyledi.

Sine Kobal`ın röportaj verdiği dergi ise BeStyle nin yeni sayısı için objektif karşısına çıktı.Bildiğimiz üzere kendisi Kenan İmirzalıoğlu ile geçen sene bu zamanlarda nikah masasına oturmuşlardı. Dergiye vermiş olduğu röportaj sayesinde ise onların halan mutlu olduklarını ve bu birlikteliğin ömür boyu olabileceğinin göstergelerini fark ettik.

Sinem Kobal evlilik hayatınızı nasıl değiştirdi sorusuna ise Ruh eşini, aşkı bulmak ve bir aile olmak bana huzurlu, mutlu ve tamamlanmış hissettirdi. ifadelerini kullandı. Bana göre aşk tarifsiz bir duygu diyerek de Kenan`a nasıl aşık olduğunu gözler önüne serdi.

 

Sinem Kobal Televizyon Ekranlarında

Sinem Kobal uzun süredir televizyon ekranlarında görmüyorduk. Şahsen ben Selena dizisinden sonra çok fazla rastladığımı söyleyemeyeceği. Uzun bir süre kendisi ara verdi. Sonrasında ise çok çarpıcı bir dizi ile karşımıza çıktı. Yüz Yüze dizisinde başrol karakterlerinden Seliha`yı canlandırmaktadır. Dizide ikisi de birbirinden hayata küsmüş birer iyi kalpli insanlardır. İkisininde dışlarında kırılmaz birer kabuk vardır. Fakat ikisininde hayatları oldukça zıttır. Tüm bunlar dururken hayat onları belirli sebeplerden dolayı bir araya getirecektir. Hayatları boyunca aşk kelimesinden kaçan bu iki zıt insan şimdi kendileri ile yüz yüze gelmek zorundadırlar.

Dizinin yapımını Tims , yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlenmektedir. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Osman Taşçı bulunmaktadır. Diziyi show tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

 

Dizi Yayınlanır Yayınlanmaz Kaldırıldı ?

Sinem Kobal`ı uzun süredir görmediğimize yakınmıştım. Yüz Yüze disizi ile uzun süredir tv ekranlarında yok demiştim. Fakat yine ne hikmetse dizi 2 bölümden sonra tv ekranlarından kaldırıldı. Diziyi yapan ekip Poyraz Karayel`i yapan ekiple aynıydı. Kaliteli bir iş çıkacak gibi duruyordu. Tüm bunlara rağmen bir anda dizinin yayınlan kaldırıldığı haberi sosyal medya üzerinden yayınlandı. Fakat korkacak bir şey yok gibi şuanda sadece diziye 4 hafta ara verildiği söylendi. Dizinin çekimleri şu anlık deva etmektedir. 4 hafta sonra tekrardan Show tv ekranlarında yayın hayatına devam edecek. Artık bu süre zarfını neden koydular bilmiyoruz. Belkide diziyi daha çok tanıtmak ve dizi hakkında insanları konuşturmak için yapmış olabilirler. İzleyip göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler