Ana SayfaÜnlülerAslıhan Doğan, Ardayı Altıncı Kez Affetmiş

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan, Ardayı Altıncı Kez Affetmiş

Magazin dünyasının adı çok fazla isimle anılan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan ile tekrardan barıştı. Aslıha`nın söylediğine göre Arda Turan`ı tam olarak 6 kez affetmiş.

Futbolda başarılı isim olan Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan`ın aşkları 2.5 yıllık aşkları bitmişti. Arda Turanın ismi son zamanlarda bir rus model olan bir isimle anılmaktaydı. Tüm bu olaylardan sonra sevgilinin sabrı taştı ve Arda Turan`dan ayrılmışlardı. Bu ilişkinin artık bittiğinin ve geri dönüşün olmadığını söylemişti. Pek de öyle olmadı aslında. Aldığımız haberlere göre tekrardan barışmışlar. Kendisi Ardayı bir kez daha affettiği için gelebilecek eleştirilerden dolayı insagram hesabını kapattı.

Sabırlar Taştı

Çift şuanda halen 1 aydır birlikteler ve bir sıkıntıları yok gibi görünüyor. Fakat Arda Turanın başarısını ve yakışıklılığını ele aldığımızda ileride daha fazla olayın olacağını tahmin ediyoruz. Bence burda olay sevgilisine düşmektedir. Ardayı tüm bu olaylardan koruyacak olan Aslıhan dır. Arda başarılı olduğundan bu tür farklı isimler ona sarkıntılık yapacaktır doğal olarak. Bunun üstesinden gelmesi gereken için sevgilisi Aslıhan dır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler