Ana SayfaDizilerCanevim 7. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan Ceylan'ı Etkilemeyi Başarıyor!

İlgili Postlar

Canevim 7. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan Ceylan’ı Etkilemeyi Başarıyor!

Atv ekranlarının beğenilerek izlenen dizilerinden Canevim 7. yeni bölümü ile 15 temmuz pazartesi gün ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Ceylan’ı Taylan konusunda uyarmaya çalışıyor ama Ceylan onu dinlemiyor. Taylan, yeni bir taktik buluyor ve sevgilisi olduğunu söylediği bir kadınla annesini tanıştırıyor. Ceylan, onları görünce çok şaşırıyor. Taylan Ceylan’ı etkilemeyi başarıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Taylan Ceylan’ı Etkilemeyi Başarıyor!

Canevim 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ömer, Taylan’ın karşısına çıkıp onu Ceylan’ın yakınlarında görmek istemediğini söylüyor. Taylan ise, Ceylan’ın daha da yakınlaşmayı düşündüğünü söylüyor. Ceylan, Taylan beyin bir sevgilisi olup olmadığını merak ediyor. Bunu duyan Taylan, Ceylan’ı kız arkadaşı olduğunu söylediği kadınla tanıştırıyor. Ömer, Ceylan’ı Taylan’ın yalanlarına kanmaması konusunda uyarıyor. Ama Ceylan’dan ters tepki alıyor.

İşte Canevim 7. bölüm 2. fragmanı..

CANEVİM 6. BÖLÜM ÖZETİ?

Aytül, Kristina’nın gerçekleri anlatmasını son anda engelliyor. Kristina, hacı anneyi bayıltıp kaçıyor. Taylan’ı arayıp, Fikret’le görüşmek istediğini yoksa her şeyi anlatacağını söylüyor. Taylan, Fikret’e onun görüşmesini sağlıyor ama arkasından takip ediyor. Kiristina ile buluşacakları sırada arabayla Fikret’e çarpıp yaralanmasına neden olan Taylan, Kristina’ya Ömer’lerin evinde kalmaya devam etmesini yoksa Fikret’in öleceğini söylüyor.

Taylan, Ceylan’la birlikte mahalledeki atölyenin yerine bakmaya gittiklerinde orada Ceylan, Kristina’yı yerde kıvranırken buluyor ve hastaneye götürüyor. Ceylan Ömer’i arayıp Kristina’nın hastanede olduğunu söylüyor. Ömer, hastaneye geldiğinde Taylan’la Ceylan’ı birlikte görünce sinirleniyor. Ömer, Fikret’i bulmak için otelleri ararken yine Taylan’la karşılaşıyor. Taylan, Ceylan’ın hayatını kurtardığını, ona bir can borcu olduğunu için onu üzmesine izin vermeyeceğini ve ondan uzak durmasını söylüyor.

Ömer, Ceylan’ın Taylan’la birlikte kaza geçirdiğini öğreniyor. Ömer, Ceylan’a hesap sormak için yanına gittiğinde Ceylan onu kovmaktan beter ediyor. Atölyenin açılış günü geliyor. Elvan, hacı annenin yanındayken Kristina sıkıldığını söylüyor ve onlarla çarşıya gidiyor. Atölyenin önünden geçerken mahallenin kadınları Elvan’a laf atınca karışıklıkta Kristina içeri girip Taylan’ı buluyor. Ömer’de Kristina’nin kaybolduğunu duyunca onu aramak için içeri giriyor. Kristina, Taylan’ın elinden tutup ona yalvarırken Ömer içeri giriyor. Arkasından Ceylan’da onları görüyor.

 Canevim 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer Kendisine İnanmayan Ceylan’a Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler