Ana SayfaDizilerCanevim 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer Kendisine İnanmayan Ceylan'a Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Canevim 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Ömer Kendisine İnanmayan Ceylan’a Restini Çekiyor!

Atv ekranlarının büyük heyecanla izlenen dizilerinden Canevim 6. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Elvan, Kristina’ya her şeyi itiraf ettireceği sırada Aytül araya girer ve Kristina’yı susturur. Taylan, Ceylan’na yakın olmak için onun yaşadığı mahalleye Feryal’ın itirazlarına rağmen atölye açar. Atölyenin açılışında herkes oradadır, hacı anneyle Kristina’da oraya gider. Kristina, Taylan’ın elini tutup yalvarırken Ömer’le Ceylan onları görür. Ömer kendisine inanmayan Ceylan’a restini çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ömer Kendisine İnanmayan Ceylan’a Restini Çekiyor!

Canevim 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ömer, kendisinin Kristina ile aralarında bir şey olmadığını Ceylan’a ispat edemiyor. Elvan, hiçbir şey göründüğü gibi değildir diyor ama onu kimse anlamıyor. Taylan, Ceylan’a yaklaşmaya başlıyor. Sık sık onları bir arada gören Ömer, Taylan’ın yakasını tutuyor ve ona yumruk atıyor. Ömer, Ceylan’a kesin bir dille kendisiyle o kapıdan dışarı çıkmazsa her şeyin biteceğini söylüyor.

İşte Canevim 7. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1148340294154358784

CANEVİM 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aytül’ün engellemesiyle Kristina gerçekleri anlatamıyor. Kristina, hacı annenin kafasına vurup kaçıyor. Taylan’ı arayıp, Fikret’le görüşmek istediğini yoksa her şeyi anlatacağını söylüyor. Taylan, Fikret’e onun görüşmesini sağlıyor ama arkasından takip ediyor. Kiristina ile buluşacakları sırada arabayla Fikret’e çarpıp yaralıyorlar. Kristina’ya da Ömer’lerin evinde kalmaya devam etmesini istiyor. Yoksa Fikret’in öleceğini söylüyor.

Taylan, Ceylan’la birlikte mahalledeki atölyenin yerine bakmaya gittiklerinde Ceylan, Kristina’yı yerde kıvranırken buluyor ve Taylan’la birlikte hastaneye götürüyorlar. Taylan, Ömer’e haber vermesini istiyor. Ceylan arayıp Kristina’nın hastanede olduğunu söylüyor. Ömer, hastaneye gelince Taylan’la Ceylan’ı birlikte görünce sinirleniyor. Ömer, Fikret’in izini sürerken yine Taylan’la karşılaşıyor. Taylan, Ceylan’ın hayatını kurtardığını, ona bir can borcu olduğunu ve ondan uzak durmasını söylüyor.

Ömer, Taylan’dan kaza olayını öğreniyor. Ceylan’a hesap sormak için gittiğinde yine kovulmaktan beter ediliyor. Atölyenin açılışına herkes katılıyor. Elvan, hacı annede iken Kristina sıkıldığını söylüyor ve onlarla çarşıya gidiyor. Atölyenin önünden geçerken mahallenin kadınları Elvan’a sataşınca karışıklıkta Kristina içeri girip Taylan’ı buluyor. Ömer’de oraya gidiyor ve Kristina’nin kaybolduğunu duyunca onu aramak için içeri giriyor. Kristina, Taylan’ın elinden tutup ona yalvarırken Ömer içeri giriyor. Arkasından Ceylan’da içeri giriyor.

 

 Canevim 6. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ceylan Ömer’e Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler