Ana SayfaDedikoduAdriana Lima Gönlünü Yine Bir Türke Kaptırdı!

İlgili Postlar

Adriana Lima Gönlünü Yine Bir Türke Kaptırdı!

Dünyaca Ünlü manken Adriana Lima, Türklerden vazgeçemiyor. Ünlü manken daha önceden de yazan Metin Hara ile uzun süre birlikte olmuş ve ikili bir süre önce ayrılmıştı. İkilinin birlikteliği kadar ayrılıkları da olay olmuştu. Ünlü manken Adriana Lima, Türk iş adamı ile el ele samimi bir şekilde yata binerken görüntülendi. Adriana Lima gönlünü yine bir Türke kaptırdı.

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Lima Gönlünü Yine Bir Türke Kaptırdı!

Adrina Lima, Türk iş adamı Emir uyar ile birlikte el ele görüntülendi. Samimi bir şekilde görüntülenen Adriana Lima ile Emir Uyar, beraberliği magazin gündemine bomba gibi oturdu. En son Mikonos’ta el ele samimi bir şekilde görüntülenen Adriana Lima İle Emir Uyar, daha önceden de Venedik’te bir yat gezisinden ardından ise birlikte bir akşam yemeğinde samimi bir şekilde görüntülenip fotoğrafları çekilmişti.

ADRİANA LİMA TÜRKLERDEN VAZGEÇEMİYOR!

Emir Uyar’dan İngiliz basını, Adriana Lima’nın yeni erkek arkadaşı diye bahsetti. Uyar’ın ailesinin Venedik’te de şubesi olan bir oteller zincirleri bulunuyor ve Uyar’da ailesiyle birlikte çalışıyor. Emir Uyar, daha önce de Lindsay Lohan ile birlikte iş yapmıştı. 38 yaşındaki ünlü manken Andiana Lima, basketbolcu Marko Jaric ile olan evliliğinden 2 tane çocuğu oldu ve Lima, eşinin kendisini aldattığı için ayrılmıştı.

Adriana Lima Gönlünü Yine Bir Türke Kaptırdı

Adriana Lima, Metin Hara ile birlikteliği ayrılığı da olaylı olmuş ve magazin gündemine oturmuştu. İkili 1,5 yıllık birlikteliğin ardından ayrılmışlardı. Lima, ayrılığın ardından sosyal medya hesabından Hara’yı çıkarmış ve şöyle bir paylaşımda bulunmuştu; “Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil.”

PEKİ EMİR UYAR KİM?

Emir Uyar 1982 doğumlu ve lise eğitimini İstanbul Alman lisesinde tamamladı. Daha sonra 2006 yılında Günel Kaliforniye üniversitesinde İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Uyar, Makine Sanayi, tekstil, enerji ve gayrimenkul alanlarından tecrübe edindi. Uyar, Venedik’te de şubesi bulunan oteller zincirinin sahibi ve ailesi ile birlikte çalışıyor.

Adriana Lima Müslüman Mı Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler