Ana SayfaÜnlülerSibel Can Kıbrıs Konserinde Göz Kamaştırdı!

İlgili Postlar

Sibel Can Kıbrıs Konserinde Göz Kamaştırdı!

Türk müziğinin güçlü seslerinden Sibel Can, yaz konserlerine aralıksız devam ediyor. Hem güzelliğiyle, hem de muhteşem sesiyle kendisini dinlemeye gelenleri mest ediyor. Hanımefendiliği ve mütevaziliği ile tanınan Sibel Can, önceki gece Kıbrıs’ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Yaklaşık üç saat sahnede kalan ünlü sanatçı Sibel Can, birbirinden güzel şarkılarıyla kendisini dinleyemeye gelenlere büyük bir müzik ziyafeti verdi. Sibel Can Kıbrıs konserinde göz kamaştırdı.

Sibel Can kimdir?

Sibel Can Kıbrıs Konserinde Göz Kamaştırdı!

Sibel Can, yaz aylarında yapacağı konserlerine aralıksız devam ediyor. Önceki gece Kıbrıs. Merit Crystal Cove Hotel’de sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı Sibel Can, yaklaşık üç saat sahnede kalarak sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. En güzel şarkılarıyla beraber dans şovlarıyla da göz dolduran sanatçının giydiği tek omuzu açık puantiyeli elbisesi ile göz doldu.

Oteli hınca hınç doldurmayı başaran Sibel Can, ünlü modacı Amor Gariboviç tarafından hazırlanan puantiyeli ve tek omzu açık elbisesiyle adeta göz kamaştırdı Sibel Can, Kıbrıs izleyicisinin samimiyetini, müziğe olan düşkünlüklerini ve her şarkımı benimle söylemelerini çok sevdiğini söyledi. Kendisine bu müthiş duyguları tattıran tüm dinleyicilerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Can, yaz konserlerinde ‘kalp kalbe’ şarkı söylemenin keyfinin bir başka olduğunun altını çizerek, özenle hazırladığı repertuarına ek olarak kendisini dinlemeye gelen misafirlerinden gelen şarkı isteklerini de geri çevirmedi.

Sibel Can’ın Dolandırıcılık Davası Sonuçlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler