Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima Müslüman Mı Oldu?

İlgili Postlar

Adriana Lima Müslüman Mı Oldu?

Ünlü Manken Adriana Lima daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafında üzerinde Arapça ‘Adriana’ yazan kolyesi ile dikkat çekmişti. Lima son olarak öyle bir paylaşımda bulundu ki akıllara, Adriana Lima Müslüman mı oldu? sorusunu getiriyor.

Adriana Lima Kimdir?

Adriana Lima Müslüman Mı Oldu?

Metin Hara ile yaşadığı ilişki ile hiç gündemden düşmeyen Adriana Lima, bu seferde son paylaşımı ile çok konuşulacak. Ünlü model paylaşımında, ‘Hakkın karşısına çıkardığı değişimlere teslim ol. Düzenin bozulur, hayatın alt üstüne gelir diye endişe etme’ yazısını paylaşıp altına ‘Rumi’ yazdı.

Adriana Lima Müslüman Mı Oldu

Geçtiğimiz  aylarda boynundaki Arapça ‘Adriana’ yazıan kolye ile dikkatleri üzerine toplayan Lima, şimdi ise Şems-i Tebrizi’nin sözlerini altına Rumi yazarak paylaştı. Ama sözler Rumi’ye ait değil onun can dostu Şems-i Tebrizi’e aittir.

Şems-i Tebrizi, Mevlana Celalettin Rumi’nin gönül dünyasında büyük değişikliklere sebep olmuştur. Aynı zamanda onun manevi kızının eşidir. Mevlana tarafından yazılan ‘Divan-i Şems-i ‘Tebrizi’ isimli eserinden tanığımız Şems-i Tebriz’ın de bir çok eserleri bulunuyor.

Adrina Lima İle Metin Hara Arasında Sular Durulmuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler