Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Dizisine Ünlü Oyuncu Transfer Oldu!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Dizisine Ünlü Oyuncu Transfer Oldu!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin 2 sezondur ekranlarda ve bu sezon sonu final yapacak. Dizinin final yapmasına kısa bir süre kalmasına rağmen, İstanbullu Gelin dizisine ünlü oyuncu transfer oldu. Ünlü oyuncu Anıl İlter süpriz bir rol ile İstanbullu Gelin dizisine dahil oldu.

 Anıl İlter Kimdir?

İstanbullu Gelin Dizisine Ünlü Oyuncu Transfer Oldu!

İstanbullu Gelin’e önümüzdeki hafta yayınlanacak 77. yeni bölümden itibaren Anıl İlter rol almaya başlayacak. Mert karakterini canlandıracak olan Anıl İlter, Adem’in eski eşi Dilara ile yakınlık kuracak.

İstanbullu Gelin Dizisine Ünlü Oyuncu Transfer Oldu

Anıl ilter, ilk olarak 2008’de ‘Ece’ dizisi ile ekranlara gelmişti. Ardından iki sezon süren ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde Sedat karakteri ile tanınmıştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Alabora’ isimli yarışma programın sunuculuğunu da yapan oyuncu. Son olarak İstanbullu Gelin’de izleyicilerle buluşacak.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

İstanbullu Gelin yayınlanan 76. son bölümünde, Özgür meselesi yüzünden Süreyya ile Faruk’un arası açılmıştı. Fikret ile İpek yeniden bir başlangıç yapmaya karar vermişler ve evliliklerinde ikinci baharı yaşamaktalar. Adem eski eşi Dilara’yı terapistten destek alma konusunda ikna etmişti. Bu arada Güneş ile olan ilişkisi iyi giden Adem, Güneş’in ailesi ile tanışmak için ilk adım atmıştı.

Özgür’ün hastaneye kaldırıldığı Okan öğrenmiş ve büyük bir öfke ile konağa gitmişti. İstanbullu Gelin 77. yeni bölümü 22 mart akşamı yayınlanacak.

stanbullu Gelin 76. Bölümde Faruk da Süreyya Kadar Şaşkın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler