Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler ile Berfu Yıldız Ne Zaman Evleniyor?

İlgili Postlar

Eser Yenenler ile Berfu Yıldız Ne Zaman Evleniyor?

Türkiye’nin ünlü oyuncu ve sunucularından Eser Yenenler ile bir süredir beraber olduğu Türkiye güzeli Berfu Yıldız’ın evlilik tarihi kesinleşmişe benziyor.. Eser Yenenler, aşkı Berfu Yıldız’ı Nisan ayında ailesinden istemeye gideceği ve bu yaza düğün yapacağı öğrenildi, Detaylar Haberimizde..

Eser Yenenler Hastaneye Kaldırıldı!

Eser Yenenler ile Berfu Yıldız’ın Düğünü Ne Zaman?

Geçtiğimiz dönemlerde, ünlü oyuncu Eser Yenenler, 2015 yılında Miss Turkey yarışmasının dördüncü güzeli seçilen sevgilisi Berfu Yıldız’ı Finlandiya’ya götürüp evlenme teklifi yapmıştı.

Ünlü programcılar Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın Kanal D ekranlarında hazırlayıp sunduğu 2.Sayfa programının hazıladığı habere göre, oyuncu Eser Yenenler sevgilisi Berfu Yıldız’ı nisan ayında ailesinden istemeye gidecek olup önümüzdeki yaza da düğün yapacağı bilgisini paylaşıldı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ise yakın arkadaşının düğününde şarkı söyleyeceği öğrenildi.

Eser Yenenler kimdir?

Tektaş Yüzüğün Boyutu Dalga Konusu Olmuştu

Eser Yenenler’in, evlilik teklifi yaptığı Finlandiya’da çekilen fotoğraftaki  Berfu Yıldız’a  takdığı tektaş yüzüğün boyutu ise uzun bir süre sosyal medyada konuşulmuştu. Diğer yandan ünlü oyuncu Eser Yenenler yapılan eleştirilere karşı,  “Aşkıma layık tektaşı buldum” ifadeleriyle cevap vererek konuyu tiye aldığını göstermişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler