Ana SayfaDedikoduHapis Cezası Alan Pucca'nın Eşi: Beni Öldürmeleri Lazım

İlgili Postlar

Hapis Cezası Alan Pucca’nın Eşi: Beni Öldürmeleri Lazım

Pucca lakabı ile tanınan Pınar Karagöz, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında ağlayarak mahkeme kararını açıkladı. 5 yıl 10 ay hapis cezasına çaptırılan Pınar Karagöz’ün eşi açıklama yaptı. Oldukça sert tepkiler veren Osman Karagöz eşinin hapis cezası almasına ne dedi? Detaylar haberimizde…

Sosyal Medya Fenomeni Pucca’ya Hapis Cezası!

Hapis Cezası Alan Pucca’nın Eşi: Beni Öldürmeleri Lazım

Pucca’dan Kocası Hakkında Olay Paylaşım Geldi!

Pınar Karagöz, uyuşturucuya özenmek suçundan hapis cezasına çarptırıldı. Bu kararın ardından sosyal medya hesabından ağlayarak “Ben size ne yaptım” diyerek karara isyan eden Pucca’ya sanat camiasından birçok destek geldi. Haberi verdikten sonra hızla yayılan Pucca’nın yanında takipçileri ve arkadaşları oldu.

Pınar Karagöz’e bir destekte eşi Osman Karagöz’den geldi. Osman Karagöz sosyal medya hesabında paylaşım yaparak hapis olayını yorumladı. İşte Osman Karagöz’ün açıklaması

“Beni Öldürmeleri Lazım”

 Pucca boşanmak istemeyen eşine sert çıktı!

Osman Karagöz, “Narcos dizisini izleyip, üstüne escobar ile attığı tweet yüzünden 7 yıl hapis cezası üstüne para cezası aldı Pucca… Yok yok aklınızı kaybetmediniz ben de ilk önce öyle düşündüm. Ne yazacağımı bile bilmiyorum şu an. Sadece günah be günah, 2 yaşında çocuğumuz var! Ben ilerde Batı’ya ne diyeceğim, ‘annen muhalif olduğu için, 12 tane dava açıldı hakkında, aralarından tek suçlu bulunduğu tweet, Escobar’a yazdığı oldu.

7 sene hapis cezası aldı’ bu kız tecavüzcü olsaydı, hayvanlara zarar veren bir adi olsaydı, hırsız olsaydı alkışlanarak çıkardı o mahkemeden. Pınar neye inanıyorsan o şahidim olsun senin teslim olmandan önce beni öldürmeleri lazım. Eminim, bir yolu vardır, yoksa bile ben varım! Bazen ortadan ikiye bölünsün istiyorum dünya bunun temyizi var olmazsa böleriz dünyayı ortadan ikiye …” sözleriyle eşine destek oldu.

Hapis Cezası Alan Pucca'nın Eşi: Beni Öldürmeleri Lazım
Hapis Cezası Alan Pucca’nın Eşi: Beni Öldürmeleri Lazım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler