Ana SayfaÜnlülerSosyal Medya Fenomeni Pucca'ya Hapis Cezası!

İlgili Postlar

Sosyal Medya Fenomeni Pucca’ya Hapis Cezası!

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni olan asıl adı Pınar Karagöz olan ve kendini Pucca diye tanıttı. Burry Saprona adını kullanan Burak Aydoğduoğlu ile Pucca’nın sosyal medya da uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddia edildi.

Özendirme Amacı Yok!

Uyuşturucu kullanımına özendirmekten yargılanan sosyal medya fenomenlerinin arasında Pucca da vardı. Mahkemeye Burak Aydoğduoğlu ve Pınar Karagöz katılmadı. Avukatları katıldı. Pınar Karagöz’ün avukatı şu savunmayı yaptı: Müvekkilinin tweetlerinde uyuşturucuya karşı olduğunu ve ifade özgürlüğü kapsamında müvekkilinin kişisel haklarının zedelendiğini ifade etti. Burak Aydoğduoğlu’nun avukatı ise mahkemede Müvekkilim 11 yaşından beri rap müzik yapmaktadır. Olayda uyuşturucuya teşvik ve özendirme yoktur diyerek savunma yaptı.

Pucca boşanmak istemeyen eşine sert çıktı! 

Suçunun Sabit Olduğu Kararlaştırıldı!

Mahkeme de Pınar Karagöz’ün uyuşturucu madde kullanımı ve özendirme suçunun sabit olduğunu belirtti. Yayının bir çok kişiye ulaşması göz önüne alınarak sanığa verilen cezanın kendisi üzerindeki olumsuz etkileri düşünülerek 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 tl para cezası almasına karar verildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler