Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'dan Şeyma Subaşı'ya Tepki!

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan Şeyma Subaşı’ya Tepki!

Kısa sürede fenomen olan ve Acun Ilıcalı ile yaşadığı evlilikle gündeme gelen ve daha sonra boşanan şu sıralar Guido Senia ile birlikteliğe adım atan Şeyma Subaşı geçtiğimiz ay Sadece Şeyma adlı kitabını çıkarmıştı. Çıkardığı kitap ile eleştiri yağmuruna tutulan Subaşı’ya bu sefer Seda Sayan eleştirdi.

Eleştiri Yağmuruna Tutuldu!

Seda Sayan geçtiğimiz ay kitap çıkaran Şeyma Subaşı’nın Sadece Şeyma kitabını eleştiri yağmuruna tuttu. Sosyal medyanın en çok konuşulan konularından olan skandal hataya Seda Sayan’dan yorum geldi.  Katıldığı magazin programında olay hakkında şu sözleri söyledi: Hidrolik asitte emin misiniz, kör olur millet. Ne diyecekti biliyor musunuz; hyalüronik asit. Bunun aslı budur. Bu kitabın toplatılması lazım. Bu çok önemli bir şey. Buradan ceza alır. Her türlü ceza alır. Sen şimdi ‘bunu kullanın’ diyorsun, kör oldu diyelim kullanan. Bu kitapta böyle bir şey yazıyorsa bitti bu iş.

 Seda Sayan’ın yıllardır bilinmeyen gizli bir kasedi ortaya çıktı!

Bu Kitap Toplatılmalı!

Seda Sayan sözlerine şu şekilde devam etti: Yılların televizyoncusu olarak söylüyorum. Bu kitapta hidrolik asiti yüzünüze sürün yazıyor ve yandı millet; sakın. Ona hyalüronik asit denir. Bu kitabın toplanması lazım. Bu kitabı alıp uygulamaya kalkan olursa yayın evinin de başı belaya girer. Bu kitap toplanmalı dedi.

Seda Sayan’dan yürek hoplatan bikinili poz

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler