Ana SayfaDedikoduBeren Saat öyle bir kıyafet giydi ki...

İlgili Postlar

Beren Saat öyle bir kıyafet giydi ki…

Boşanma haberleriyle uzun süredir gündemden düşmeyen Beren Saat, mekan çıkışı sokakta gazetecilere hazırlıksız yakalandı. Güzel oyuncunun giymiş olduğu tişörtten göğüslerinin belli olması sosyal medya kullanıcıların dikkatini çekti.

Beren Saat ve şarkıcı Kenan Doğulu, 2014 senesinde dünya evine girmişti. Evliliklerini medyadan uzak yaşayan çift, bir süredir boşanma haberleriyle gündeme geliyor. Güzel oyuncu geçtiğimiz gün kız arkadaşıyla görüntülendi. Güzel oyuncu muhabirlerin karşısında evlilik konusunda sorulan sorulardan dolayı gerildi.

Beren Saat öyle bir kıyafet giydi ki...

Takipçilerinden Kaçmadı

Güzel oyuncu, bir süre kaldığı mekandan ayrılırken gazetecilerin kameralarına yakalandı.Genellikle rahat ve doğal görünen güzel oyuncunun sütyen takmadığı takipçileri tarafından fark edildi. Saat’in görünen göğüs ucu sosyal medyada olay yaratmaya yetti. Sosyal medya kullanıcıları bu görüntüyü eleştiri yağmuruna tuttu.

Beğenenler de Olmadı Değil

Çoğu kullanıcı kişilerin kıyafetine ve giyim tercihine kimsenin karışamayacağını söylerken, bir kısım kullanıcı ise tarzını çok beğendi, Beren Saat gibi ekran önündeki önemli isimlerin giyimine dikkat etmesi gerektiğini söyleyenler de çoğunluktaydı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler